torstai 19. elokuuta 2010

Uusia tuulia

Nyt sen voi jo haistaa ilmasta: syksyn! Pihlajanmarjatkin kun jo aivan punaisina. Kameran muistikorttikin piti tyhjentää, niin innokkaasti koruja kuvannut. Voisi tänään käydä vähän paparazzioimassa luontoakin, pitkästä aikaa. Noh, niihin koruihin: tässä viimeisimmät.

Kaulakorussa uudelleen käytetty memoryvaijeri,
molemmissa rautakauppa levyrenkaita sekä metallilankaa.
Pituudet: Kaulakoru n.43cm + n.5cm ja rannerengas 19cm.

Ruuvit löysällä?
Asennetta ranteeseen!
Tässä rannekorussa on muttereita ⌀ 1cm sekä metallilankaa.
Pituus: n.20cm.

2 kommenttia:

  1. Pikkuisenko nauroin tuolle " ruuvit löysällä"-korullesi. Se siis ON HUIPPU! Sopisi johonkin työpaikkapalaveriin. Olisi asenne kohdillaan :) Hienoa työtä.
    Sitten tuo pellettikoru, kuin vaahtokarkit langalla :D

    VastaaPoista
  2. Heh, kiitän! :D On jo useamman vuotta ollut haaveissa tehdä tuollainen kunnon asenne rannekoru ja kun lähi-sekatavarakaupan rautaosastolla näin nuo pikku mutterit tiesin, että nyt on sen aika :) Voisin hyvin nähdä jonkin vahvan naisen käyttävän työpaikalla, tällaiselle henkilölle ei ryppyiltäisi :D Tämä tosin vasta prototyyppi, täytyy vielä tuota metallilangan kieputtelua miettiä... tällähetkellä vähän saattaa raapia herkkänahkaisia. Ehkä kokeilen nahkaa tai nauhaa rautalangan lisäksi. Ja nuo kissankäpälät: kieltämättä vaahtokarkki tulee mieleen, kun kovin kevyitäkin ovat :)

    VastaaPoista