maanantai 20. syyskuuta 2010

Hamaa - suprise!

Tehtiin tänään vielä muutama Hama-työ, ja sain jopa salaisen Hama tehtävän annon, tilaustyönä itsesuunnitellusta kuvasta toteutettavaksi.

Woodman ja Crashman.

Rikun itsesuunnittelema kirjanmerkki.
Näistä se innostui paljon ja ajatteli tehdä jatkossa lisääkin :)

Minun tekemät Space Invaderit, joista tulee mobile. 
Vielä avaruusalus ja tankki tehtävä.
Voisi myös harkita tekevänsä näitä erivärisinä myyntiin, magneetteina.

Jännittää kyllä lähteä huomenna töihin kaivauksille, klo 8.00 kokoonnutaan. Onneksi on tuttua porukkaa siellä, niin ei ole niin paha. Täytyy toivoa et ei sataisi liikaa, vaikka kurapuku löytyy. Piti ostaa pipo että ei pää palellu, alkaa jo viileää olla. Kesällä oli mieli korkealla et joo, kiva päästä kaikille kaivauksille (ilmottauduin ja pääsin kaksille kaivauksille, mutta ne meni pällekkäin niin piti valita toinen vaan) muta nyt alkaa olla jo aika myöhä kaivauksille. Kissasta luopuminen Rikun allergian takia on myös oivallinen painamaan mielen maahan (arkeologisesti sanottu). Tällä hetkellä se asuu kämppiksen kanssa soluasunnossa ja minä majailen täällä Rikun luona. Toivottavasti joku kiva ihminen sen tahtoisi.

4 kommenttia:

  1. Hienoa pienoistaidetta :)
    Toivottelen mukavia kaivauksia !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, suunnitteilla on pari taulua ja muuta sisustusesineistöä. :) Kivat kaivaukset olleet, mitä nyt selkä, jalat ja kaikki lihakset kipeät.

    VastaaPoista
  3. Nää on suloisia! Ja upean näköiset sivut on ;)

    VastaaPoista