perjantai 1. kesäkuuta 2012

Tilaustöitä

Rouva R kumppaneineen tilasi yhdessä tuttujensa kanssa vähän aikaa sitten enemmänkin koruja, tässä nopea katsaus niihin.
 
Aniliinia. Kangaskukka vintage-napilla, helminä makeanvedenhelmiä ja kahden kokoisia helmiäislasihelmiä. Niskassa yksi kivihelmi.
  
 Nappikoru. Riipuksena iso, koristeellinen nappi. Helminä puuta ja kissansilmälasia. Alemmassa kuvassa lisätty organza-nauharusetti.
  
 Työkuva ja valmis koru. Turkoosia puuta, kookosta ja helmiäisnappeja. Näitä koruja tilattiin kaksin kappalein. Kiinnitys niskassa olevalla kookosnapillla. Korun tekemisessä oli pieniä hankaluuksia, mutta toista korua tehdessäni keksin uusia tapoja siihen, kuinka tällaisen kokoonpanon saa yksinkertaisimmin tehtyä.
  
 Turkoosia ja limeä. Tätä korua oli todella hauskaa ja mielenkiintoista tehdä. Ihan uusi työskentelytapa!
  
 Mustavalkea memoryvaijeri rannekoru.
  
Huivikoru. Hopeoitua kuparia, luuta ja mokaiittia sekä piristeenä kukkariipus. 
  
 Pitkäs kieputtelu kaulakorut. Mustalla mittaa 3 metriä, turkoosilla vähän päälle 2.

 Turkoosia ja ruskeaa. Korun saa kaulalle lahdesti.
  
Siskoni J tilasi myös nappikorvakorua, tässä vielä ilman koukkuja.

2 kommenttia:

  1. Tuo kangaskukka vintagenapilla-koru on kyllä niin omaan makuuni sopiva!Ja toinen suosikkini on tuo turkoosia ja limeä-koru. Viimeksimainitun tekniikat ja tuo hieman vanhahtava rämpsyinen ulkoasu on kyllä aivan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi-limeä korua oli äärimmäisen haastavaa tehdä, hyvässä mielessä. Joutui pohtimaan paljon materiaalivalintoja ja työskentelytapoja.

      Kangaskukka on napattu pitkävartisen sisustusgerberan keskustasta. Myöhemmin löysin aniliineja kangasruusuja kirppikseltä, mutta ne jäävät muihin, tuleviin koruihin.

      Olen varsin tyytyväinen noihin molmepiin, kivan erilaisia kuin ne korut, joita tavallisesti teen. :)

      Poista