keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Viimeisimmät Hama kuulumiset

Jee, ruotsin kurssille kahden viikon (kaivaus)tauon jälkeen. Sain kuulla päässeeni siihen valikoitujen yksilöiden joukkoon, jotka joutuvat käymään lisää ruotsia... Rakenteet ja kielioppi "vissiin" vähän hakusessa.



Kämppikselle magneetti.

Äidille lahjaksi.

Teen varmaan tänään lisääkin Tamagotcheja.
Ne on ihan söpöjä. Siskontytöt saa ainakin lahjana näitä.

Lahja Jaana-siskolle.
Sillä ja sen miehellä oli aikoinaan Labradorinnoutaja





Kirjanmerkki. Ristipistomallista.
Tykästyin värimaailmaan ja muotokieleen :)

5 kommenttia:

  1. Eka on kyllä paras!! Rakastan mytologisia hahmoja!

    Ja onneksi itseni ei kouluaikoina tarttenut olla huolissani ruotsista. Itse asissa kaikki meni vitosella (paras arvosana!) läpi ja lopulta opettaja sanoi, ettei tartte näyttäytyä tunneilla, kunhan tulen kokeisiin ;) (oon kaksikielinen siis)

    VastaaPoista
  2. Tuo eka on Rikun tekemä (jossa olin mukana auttamassa). Itsekin lohareista tykkään ♥

    Sain tänään ruotsin itseopiskeluohjeet ja osoitteet materiaaleihin. Siellä mm. sanatestejä jne. Vaikka aurinko paistaa niin päivä ei hymyile, eka tapaaminen jo ensi viikolla. Tulee kiire saada rustailtua.

    VastaaPoista
  3. Nämä teidän hamateokset vain upeutuvat (onko 'upeutua' oikea sana :D..) kerta kerran jälkeen!

    VastaaPoista
  4. Niin ja vielä tuosta ruotsinkielen opiskelusta.. Sama kävi mulle, en päässyt opiskeluaikoina vapauttavasta kokeesta läpi.. Tuo 'virkamiesruotsin pakkotaitaminen' on Yo:lla NIIN ..jostain ;)
    Tsemppiä !

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :) Kyllä ne kai on ajan myötä kehittyneet vaativammiksi, Hamatyöt siis :) Tuolla keittiön puolella odottaa taas pari uutta työtä silittämistä.

    Onneksi (tai miten sen nyt ottaa) riittää, että 3 kertaa käy siellä lisäruotsin istunnolla ja saa 2op:tä. Tosin siitä on myös tentti ja sit vasta pääsee ton varsinaisen kurssin tenttiin. Meillä vapautuksen saa vain jos on kirjoittanut riittävän hyvän ylioppilasruotsin.

    VastaaPoista