tiistai 1. helmikuuta 2011

Tyllihame + ostoksia

Käytiin tänään ex-tempore kaupungilla, kiertelemässä, kirpparilla, Sinooperissa ja kangaskaupassa.

 Ensimmäisenä "makupalana" ompelemani tyllihame, olisin kolmannenkin kerroksen laittanut, mutta laskin menekin väärin, yksi suikale jäi vielä kangasta, mutta eipä se olisi riittänyt. Ihan hyvin toiminee noinkin.

 Nappeja ystävänpäivä kortteihin. 1,90e kirpparilta.

 Ei löytynyt tällä kertaa yhtään tuunattavaa korua, mutta esitellään tämä jo vuonna 2009 hankittu, Jaana-siskon värimaailmaan kuuluva ostos. Löytyi kirpparin hintalappu edelleen kiinni erään sekalaisen pussin pohjilta! Ihan unohduksissa ollut koruparka.

 Sinooperin ostokset: Pinkkiä huopaa 0,80e (P*skarteluhaasteen inspiroimana, vaikken siihen osallistunutkaan), saman väärimaailman piippurassia (vai mikä tuon virallinen nimi nyt onkaan) 14.2. varten. Softis-sydämiä 1e poistolaarista, kookosnappeja ja turkoosia nauhaa Jaana-siskon synttärikorttiin (ei koskaan muista pv.määrää, toukokuussa anyway, samalla teen kun jo välineet esillä), ja vihreää paperinaurua & nauhaa pääsiäiskortteihin. Kaikki kerralla valmiiksi, vai mitä? ;)

 Samasta loosista kuin napitkin. Mustat nauhat jo valmiiksi mietittyjä ompeluksia varten, harmaa tarttui mukaan hintansa/määränsä vuoksi.

 Suomalaisen kirjakaupan ohitse mentiin, samalla alepäivillä pistäydyin, korttilajitelma n.5e ja rusetit kahden euron luokkaa.

 Kangaskaupan alelaareista: nauhar a' 2e ja lanka (jota menin hakemaan, käytettyäni aiemman tyllihameeseen) 2,20e. Hyvää säästöä, langassa siis, toinen vastaavaa materiaalia ja pituutta oleva lanka oli n. 5e.

Pitsiliivi 3e, menee käsittelyyn, vielä en tiedä millaiseen muotoon päätyy, paloiksi vai kokonaan tilkuiksiko?

4 kommenttia:

  1. Tuo pitsiliivi on nam. Aiotko tuunailla sen??

    VastaaPoista
  2. Joo, ei ole ihan minun kokoani, täytyy vähän säätää. En voinut vastustaa kiusasuta, oli niin puhutteleva (vaikka clichéeltä kuuloostakin) ♥

    VastaaPoista
  3. Kiitos, pitkästä aikaa ompelin jotain ja aika hyvä siitä tuli... Ja kun kuvakin on kaukaa otettu ei ne pikkuvirheet ketään haittaa, aina kun kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä :D

    VastaaPoista