keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lintujen jo kuulen laulavan

 Keväättä lupaava otsikko. Pari korua rintaan ja riipukseen, jotka ostin samalta myyjältä. Simpukan helmiäisestäköhän lie olevan tuo Jerusalem-leimalla varusteltu koru. Olen huono tekniikoissa, mutta meneköhän pahastikin metsään jos väitän että lintunen on emaloitu? Kaunis se ainakin oli, ei voinut vastustaa!

 Kravaattien parhaimmistoa. Lintuja täälläkin. Tuo alin (jakoavain) oli kyllä vallan mainio kraka, farkkukankainen. Tästä näprään jotakin itselle ♥

 Muutama vyö. Ekan kuvan vyöt meni purkuun ja nyt purkissa palasina odottavat jatkoa. Turkoosi vyä vasemmalla on yksi omia suosikkeja, kauniita osia. Alemmassa kuvassa kangasvyöt, menossa kassien kahvoiksi/hihnoiksi. Ihanan pirteä tuo vohreä. Tykkään kovasti talven jälkeen kasvun väreistä.

Viimeisessä kuvassa huomasin vasta tänne laittaessani, että nuo mustat lautasliinarenkaat (vaiko syömäpuikon lepuuttimet, kaikissa kun tuollainen lovi) tuli kahteen kertaan, mutta ei anneta sen häiritä. Eristyismaininta noille avainläpysköille (olin ihan jo unohtanut ne), saan ihanat steampunk-korvakorut tehtyä näistä! Ihania myös nuo 1928-vuoden lehden mainokset, yksi niistä pääsikin jo Tiima ry:n (Oulun yliopiston historian opiskelijoiden ainejärjestön) 45v vuosijuhlakorttiin (josta tajusin etten ottanut kuvaa ollenkaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti