lauantai 5. maaliskuuta 2011

Turun turuil ja toreil

Käytiin Rikun kanssa eilen Turussa. (Nyt kun viimein tauti päästi, itsekin sain sen ja piti odottaa voimien palaamista.) Matka alkoi hyvin unohtamalla kartan kotiin, siihen merkityt kirpparit ja antikvariaatit kavereineen. No, saatiin asemalla pikkuinen kartta ja muistikuvien perusteella etsittiin paikkoja. Ja aika hyvin me löydettiinkin. Paras kohde oli aivan kauhean iso Kirppis-Center. Päästiin paikalle puoli tuntia ennen sulkemisaikaa ja hui... siihen halliin olisi tarttenut kaksi tuntia hyvää katseluaikaa, nyt vaan piti juosta läpi loosit. Onneksi sieltä jotain tarttui mukaan niin ei ihan turha ressu sekään.

Saalis kokonaisuudessaan:

- kravatit (4) n. 2e/kpl
- vyöt (3) 1e/kpl (leveä nahkavö, hapsuilla, kaksi rivinen maastokuvioinen vyö -> laukun hihnaksi, ruskea kangasvyö -> housujen koristeeksi x2)
- pitsiliinat (2) 1,50e
- tarranauhaa 1m 1,70e
- punaista siimaa 0,50e
- korupussi (2) 1e/kpl (sis. mm. valkoisia tiikerinsilmälasihelmiä, kookoshelmiä, kamee-korujäljitelmä)
- kaulakorut (5) neitsyt onnenkoru (0,80e), pitkät, kellan oranssit puu(?) helmet (3e), pieni, sininen sieni (0,30e), vihreä kaulakoru metallirenkailla (0,50e), ruskea siemenhemikaulakoru puisella ruusulla (2e)
- rannekorut (2) sininen kissansilmälasihelmirannekoru "silmä"-helmillä (0,80e), kivisirurannekoru, ruskea (0,90e) samanlainen kuin tässä.
- helmipussi (0,30e) mm. muovikristallihelmiä metallilankatöihin ja musta lehti-riipus
- pussillinen nappeja (1e)
- pala beigeä kangasta, jossa valkoisia ja ruskeita kukkakuvioita n.1e
- pöllöjä (27) muutama iso yksittäin (0,50e/kpl), loput pussissa (4e) mukana mm. pariton pöllökorvis ja pöllömagneetti, kunnon pöllö kokoelma nyt. On ne vaan niin söpöjä! ♥
- kirja: Joan Wolf - Punapeuran metsästäjät (2,50e) sarjan 3. osa (nyt ne kaksi edellistä saatava :D), esihistoriallinen seikkailu, samaan tyyliin kuin Jean M. Untinen-Auelilla.

Oli jalat pikkuisen kovilla kun 10 tuntia kaupungilla kierrettiin! Nyt alkaa jo vähän helpottaaa särky, mutta nukkumaan mennessä piti ottaa estolääkitystä ts. pain killeriä. Aamulla sain Diana Gabaldonin Matkantekijän loppuun, Oulussa heti seuraava (Syysrummut) saatava. On ne vaan hyviä kirjoja!

1 kommentti:

  1. Tervetuloa uudestaankin Turkuun! Kirppis-Center on kyllä verraton paikka. Itellä menee yleensä 2-4 tuntia sen kiertämiseen ja käyn kuitenkin n. 1krv/vk. Onneksi myös ydinkeskusta on täynnä pieniä kirppareita, joten löytöjen tekeminen on taattu.

    VastaaPoista