lauantai 11. kesäkuuta 2011

10 000

Niin monta kertaa on minun pikku blogiani katsottu! Kunhan tässä ehdin (tenttiin luku ja ainakin neljän esseen kirjoitus) kiireiltäni, niin tämän merkkipaalun (ja mahdollisesti kolmannenkymmenen lukijan?) sekä heinäkuussa olevien blogin 1v synttärien kunniaksi voisi taas arvontaa laittaa. Nyt voikin vaikka tähän postiin vastaamalla ehdottaa millaista palkintoa kehittelisin? Synttärit sattuu samaan ajankohtaan kun olen Tshekeissä matkalla niin jotain sieltä tuotua voisi palkintoon sisältyä ;)

11.6.
Käytiin tänään Ranualla, Ostin oravan! ♥ Lämpöä oli matkalla mittarissa +33 astetta. Lääh puuh! Voisi sen Korukopla-haaste korunkin kanssa taas painia.

17.6.
En jaksanut omaa blogikohtaa kirjoittaa, mutta tiedotan Korukoplan seuraajia, että tein eilen yhden kierrätyskoruehdokkaan (josta tulikin ihan hauska) ja toiseen, jonka toivon olevan "se varsinainen koru" haateeseen olen edennyt materiaalin keksimisellä ja ostamisella, täytyy vain odottaa materiaalien saapumista, nettikirpparitkin voi joskus pelastaa! Suunnittelin myös yhtä kolmattakin.


Annan aarteet blogissa on myös ihana arvonta, 100 000 katselun kunniaksi. Kovin tuntuu pieneltä minun "saavutukseni" tuohon nähden (vaikka hurjasti paljon enemmän sekin on kuin alussa kuvittelin) :D Onnea Anna!

6 kommenttia:

  1. Meillä ukkosti, tuli rakeita ja vettä, ilma raikastui ja on helpompi olo :-)
    En pystynyt enempää lepäilemään vaan tartuin haastekoruun ;-D
    Tsemppiä lukuihin!

    VastaaPoista
  2. Tänään on kyllä ollut ihanan viileää.

    VastaaPoista
  3. Helteet loppuivat äkisti, mutta jospa saisi välillä nukuttuakin. Jaksaisi paremmin kaikenlaista. Onnitelut merkkipaalusta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Jokke! Nyt alkaa olla sellaiset säät että ulkonakin pystyy jopa käväisemään ilman pelkoa palovammoista.

    VastaaPoista
  5. onnittelut sinullekin merkkipaalun saavuttamisesta. siitä se lähtee ja hupsista vaan kohta huomaat että se 100 000 on täynnä täälläkin. arvontapalkintojen miettiminen on kyllä hankalaa. itse aloitin pohdinnan jo hyvissä ajoin (tai siis keväällä aloin miettiä että olisi kiva pitää arvonta, ja silloin huomasin että parin kuukauden päästä saattaa tuo satatonnia pamahtaa täyteen).

    kiva kun kävit blogissani osallistumassa arvontaan. toivotaan että onni potkaisee ja joku palkinnoista päätyy sinun luoksesi :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos anna!

    Minullahan tulee tuossa heinäkuun puolella blogin ekat synttäritkin, olen itse silloin matkalla Tshekeissä ja mietin että lahjaan 1v-arvonnassa voisi olla jotain matkalta tuotua. :)

    VastaaPoista