maanantai 27. kesäkuuta 2011

"Kirpparilla mä metsästän..."

...ja tahdon saada suuren saaliin.


  1. Sinooperista: Mustaa vahanauhaa, ruskeita marmorihelmiä, höyheniä, mustaa 3mm leveää satiininauhaa ja kuvasta puuttuva helmineula (minulla on paha tapa saada ne menemään poikki)
  2. Kivisiruja 0,80e
  3. Iloisen vihreää "anorakkinauhaa" lapussa sanottiin 1,70e (vielä en tiedä mihin käytän, mutta tuollaisen värin ohitse on vaikeaa kävellä)
  4. Parittomia korvakoruja, papukaija ja hilla/lakka/muurain hurmasivat, näpsy korvisilla oli jopa pari, mihinhän noista käyttäisi osat? Eiköhän nekin kauppansa tee :) Yht. 3e
  5. Alpakkalusikoita (ja liemikauha) 3e (jos joskus tuollaisia lusikkakoruja pääsisi tekemään)
  6. Mitäänsanomaton koru 1e (violetit muovihelmet näyttivät kivoilta, enkä usko mustien ja shampanjan väristen sydäntenkään kauan olevan kodittomia)
  7. Rannekoruja, 1,50e. Puiset, pinkit budhahelmet, lasiset pinkit ja luumunväriset helmet, kivisiruja ja vahahelmiä
  8. Heppa, Schleichin, oli pakko ottaa sillä hintaa oli vain 0,50e (tuon tuotemerkin hinnan ja laadun kun tuntee niin ihmettelin vain)
  9. Pelastusarmeijan kirpparilla ihastuin tänän vihreään takkiin joka maagisesti kutsui katsomaan tarkemmin, mikä mahtava väri! Istui myös päälle todella hyvin ja tuntui miellyttävältä, erittäin keveä ollakseen samettia. Hinta oli vähän suolainen (8,90e) mutta hyvästä takista sen kai voi maksaakin?
  10. Pitkät, luonnonvalkoiset helmet, ikävä kyllä muovia, organzanauhassa, 1e. Ovat aika hyvät tuollaisenaankin, mutta ehkä teen jotakin vielä näille?

2 kommenttia:

  1. Jep, tuo vihreä nauha on paras löytö ;)

    VastaaPoista
  2. Ei vaan voinut vastustaa sitä! :) Takkikin oli päällä kaupunkireissulla eilen, oli kyllä todella hyvä.

    VastaaPoista