keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Jotain pientä näpertämistä


Tänään olisi tarkoitus käydä yhden kaverin luona, joka muutti tähän vähän lähemmäs yliopistoa. Ei siis oikeastaan tuparit, mutta tupaantuliaislahjan ajattelin kuitenkin tuoda, ja jotain itsetehtyähän sen pitää olla.

Hyvin yksinkertainen kokonaisuus: Tiimarin valmis pahvikehys (ostin poistosta kolme näitä 1e/kpl), kuva on Graphic 45:n Renaissance Faire Collection-skräppiarkista, kohotettuna tarratyynyillä, kaverinaan vähän narua ja puinen sydän. Vähän ehkä tylsästi yksivärinen, mutta...

10 kommenttia:

  1. Tosi ihana tuparilahja, eikä varmasti ole toista samanlaista kun itse tekee.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Toivotaan että kaverikin tykkää tästä! Jos ei niin voihan tuota pitää vaikka avain tarjottimena tms. Tuhkakuppina ei varmaan kovin kauan aikaa säilyisi palamatta... Onneksi kaveri ei polta :D

    VastaaPoista
  3. Hurmaava, yksinkertainen ja niin pehmeä. Uniikki lahja.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Niina! Olen aina tykännyt antaa itsetehtyä, siinä kun on yleensä tunnearvoa enemmän niin antajalla kuin saajallakin.

    VastaaPoista
  5. Kaunis ja uniikki lahja! Varmasti tykkää :)

    VastaaPoista
  6. Niinan lailla ajattelin, että ihanan pehmeä vaikutelma tulee tästä. Latinankielinen teksti vielä lisää unenomaisuutta, tykkäisin!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Mags! Oli vaikea valita juuri se oikea kuva tähän, lopulta päädyin tuohon :) vaikka pelkäsin että kokonaisuus näyttäisi liian vaisulta.

    VastaaPoista
  8. Kiitos Amalia! Kaverikin tykkäsi. ♥

    VastaaPoista