tiistai 16. marraskuuta 2010

Yötä vasten

Illan puhdetyöt:

Turkoosia ja puuta.

Simpukkalaattoja, siemenhelmiä sekä (ikävä kyllä) muovi- ja keraamisia helmiä.

4 kommenttia:

  1. Sullakin alkaa tulla tuo "ikävä kyllä" asenne muovihelmiä kohtaan, vai? ;) Mulla alkaa tuleman "ikävä kyllä"-asenne lasihelmiä kohtaan, vaikka niistä tykkäänkin ihan MAHDOTTOMASTI. Mutta on tuo turkoosi ihan tosi kaunis! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Noi kivireplika muovihlemet vielä menettelee ja parempilaatuiset vahahelmet, mutta onhan ne muovit olleet aina aika plääh. Mutta minkäs teet kun olet köyhä opiskelija, joskus on pakko ottaa se halvempi vaihtoehto. Nyt jouluna mennään Rikun äitin luo Helsinkiin niin ostan veronpalautuksilla kivihelmiä (yms.) sieltä. Jos vaikka löytäisi jotain! Ja sain tänään ihanat tiikerinsilmä-helmet; erään helmeilijän blogissa oli myynnissä! Laitan varmaan osan niistä jokunen vuosi sitten ostamani tiikerinsilmä donitsin kaveriksi. :)

    VastaaPoista
  3. Itse menen Tampereen messuille tulevana viikonloppuna ja sieltä on tarkoitus ostaa muutamaan tilauskoruun helmiä + sitten muutakin ylimääräistä, edellisillä messuilla alkuvuodesta ostin ihan vähän vaan, mutta musta tuntuu, että nyt joutuu törsäämään hopeaan (ehkä) ja sitten kivi-lasihelmiin suht ruhtinaalisesti ;) Onneksi niin on veronpalautukset tulossa ja sain juuri palkankorotuksenkin ja vielä joulumarkkinat tulossa kahden viikon päästä, joten saa sitä hieman törsäillä, vaikkei mies ajatuksesta tykkääkkään ;)

    VastaaPoista
  4. POikaystäväkin vähän alta kulmain katselee rahankäyttöäni tähän harrastukseen :D

    VastaaPoista