keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Onneksi koruilulla ei ole deadlinea!

 Taas koruilua lomaviikon jäljiltä ja alkuviikolta.

Joululahjoja, hys hys ;)
Samalla vähän uutta kuvauskokeilua Rikun äidin Thaimaasta tuomien suola ja pippurisirottimien kanssa. Söpöt apinat, jotka halaavat toisiaan. Sopivat niin hyvin väriteemaan.

 Kukkanappi. Nappeja, metallilankaa, siemenhelmiä.
Idea: Lankasydän-blogista.
Taakse vielä kiinnityssyteemi, niin saa rintakoruksi.

Se suurin uhraus oli tietenkin ateistina tehdä ristikoru. Tosin kävin kyllä aikoinaan rippikoulun ja yhden siskonlaopsen tätikin olen (enemmän tai vähemmän huonolla menetyksellä). Ja jo toinen blogini ristikoruista (tosin se edellinen oli lähinnä Halloween-tyyliseen pukuilotteluun tarkoitettu). Josta tulikin mieleeni, että lauantaina olisi tiedossa arkeologien Halloweenpippalot. Pitäisiköhän tuota mennä, vaikkei leffaan perustuvaa asua olekaan. 


Korvikset, jotain uutta, jotain vanhaa... No ei kuiteskaan ole naimisiin menossa kukaan. Vielä. Vaan tarkoitan sanoa, että avaimet ovat mummon perintöä, koukut ovat uusia. Tuli vaan tämä kuuluisa naimisiin menoon liittyvä perinne mieleen. Omat, siniset ja lainatut jäi vaan pois rimpsusta.

Meinasi tämä jäädä kokonaan pois postauksesta.
Kuva nimetty osusvasti kuvassa olevien kirjainemelenttien mukaan, verraten eBayta. Playboy-pupu tuli aikoinaan (uskomatonta mutta totta) Kinder tms. yllätysmunasta! Onneksi minä sain sen, eikä kukaan siskon lapsista. Taustapuolella oli sellainen outo kiinnityssysteemi, jonka päättelin olleen tarkoitetun napille, eli nappi ujutettiin sellaisen muovikuoren sisään. Postin sen ja liimasin tavallisen rintakorupohjan tilalle. Omaan käyttöön pääsee. Kännykoru on myös joululahjaosastolle, joten se. joka luulee saavansa tämä laittakoon silmänsä kiinni tässä vaiheessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti