keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Ompelu-unelmia 2

 Kirpparilta ostamani hameen tuunauksesta olen aiemminkin täällä maininnut. Malli vaan aika paljon pidempänä kuin noissa kuvissa :D Nyt viimein alkaa olla idea (ja työpiste) kasassa, niin jospa tässä vielä ompelemaankin tämän vuoden puolella ehtii :)

Kuvat:
  1. Ompeluintoa
  2. Suzy Vanderbylia 
  3. Etsy
  4. Cybershop
  5. EMP
  6. Etsy
  7. Suzy Vanderbylia
  8. Back Street

 Muita hame ideoita. Katsoo nyt, jossain vaiheessa, kankaanjämistä ja tuunattavien vaatteiden tilkuista jos jotain tuohon suuntaan kehittelisi!

Kuvat:
  1. Cybershop
  2. EMP
  3. Stylehive
  4. EMP
  5. EMP
  6. EMP
  7. EMP

Bondagepantsit ♥ Tuollaisia aina ihastellut ja syksyllä sain Virpi-siskolta vaatelähetyksen, ja ajattelin osaa housuista käyttää materiaalina johonkin tällaiseen :) Kuvissa 1 ja 3 myös ideaa muihin housumalleihin.

Kuvat:
  1. Hazardshop
  2. Hazarshop
  3. EMP
  4. Cybershop
  5. Morticia
Hazarshopin sivut on remontissa helmikuun puoleen asti, eli nuo linkit ei toimi nyt (jos toimii sittenkään).

    3 kommenttia:

    1. Ekassa kuvassa ei mitään mulle, tokassa kuvassa pitkä hame (nro 5) ja sitten housuissa ekat HUUTELEE MUA!!! Eikä vitosissakaan ole mitään vikaa ;)

      VastaaPoista
    2. Ottaisin eka lootasta Ompeluintoa-hameen (1), kakkosesta Robin Hoodin tyttöystävälle sopivan hameen (1) ja housuista ehottomasti kolomoset (vaikka noihin kakkoshousuihin multa jo löytyis sata D-renkulaa jo valmiiks).

      VastaaPoista
    3. Niin sitä voi löytää kukin itselleen sopivia tällaisesta keräilykuva postauksestakin :) Jää vaan ompelu nyt maaliskuulle, tämä kuukausi ja vähän seuraavaakin menee Hesingissä, mutta jospa siellä tulee haalittua vaikka Joka tyypin kaavakirja (yms.) käsiinsä ja voi kypsytellä ideoita rauhgassa.

      VastaaPoista