sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Muistojen korut

Sain Jaana-siskolta joululahjaksi Muistojen korut (Johanna Vireaho, Sari Tammikari) kirjan. Kerrankin koruntekemisen opas, jota olen jaksanut lukea alusta alkaen, sillä yleensä ohitan työvälineet ja tekniikka osuudet ja menen suoraan selailemaan korumalleja. Tämä kirja on varsin hyvin kirjoitettu ja innostaa paneutumaan - korumallit ovat myöskin todella inspiroivia ja puhuttelevat minua. Suosittelen lämpimästi vaikka lainaamaan kirjastosta, jos ei omaksi halua ostaa. Tässä vielä linkki, jonka takaa Juju-kerhosta löytyy vähän maistiaisia kirjasta.
   

3 kommenttia:

  1. Omistan myös tämän. tilasin Juju kerhosta:)

    VastaaPoista
  2. Minä hankin myös tämän kirjan taannoin ja tykkään kanssa kovasti. Plussaa tietysti siitä että kannustetaan käyttämään kierrätysmateriaaleja. Huolella tehdyn oloinen kirja.

    VastaaPoista
  3. Kierrätysmateriaalit on todellakin plussaa ja kauniita koruja niistä saa ja niin on kirjassakin kuvattu. Sen innostamana lähdin taas kaivelemaan hillottuja helmiäni ja Helsingin kierrätyskeskukselta löydettyjen merkillisten tavaroitten laatikoita (löytyy erilaista puuta ja metallia sekä mm. muovisia Kinder-yllätys tyyppisiä leluja). Mitähän näistä seuraavaksi keksisikään?

    VastaaPoista