keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Talvisia asusteita

 Sain tänään viimeinkin valmiiksi kissa-pipon, jonka jo jokuaika sitten aloitin, mutta jäi kesken langan loputtua. Nyt sitten viimeistelin Helsingin kirppareilta löytyneillä langoilla (valkoista samettilankaa ja kapeaa mustaa fleece-kudetta). Tulipa kerrankin tehtyä pipo, jota pystyn jopa käyttämään! Hiukset hienosti kiharalla myssyn alta kurkistaa.
  
 Jaana-sisko taituroi toiveestani Totoro-henkisen pipon. Siinä on naama, korvat ja pitkät tassut, jotka voi kietoa kaulaankin huiviksi. Ihana! ♥ 
    

 Virpi-siskolta tällainen punahilkka-tyylinen kiedottava huivi/hattu, ja vaikka leopardi-kuosin luulisi vanhentavan niin tässä oli kivaa asennetta. :) 
     
Kirpparilöytö tämäkin, hintaa alle 2e. Oli pitkä, rypytetty fleece-huivi, jonka käsin ompelin yhteen tuubiksi. Stockholm Design House-merkkinen.

6 kommenttia:

 1. Kissapipo on tosi hauska ja samalla jotenkin "tomeran" näköinen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Vikki! Harmi kun piti musta osa tehdä kahdesta eri langasta, onneksi ei ihan kauhean hyvin erotu. Tuo fleece-kude on sen verran tukevaa, että myssy pysyy omin neuvoin pystyssä ja muodossa. Ensimmäinen kunnollinen virkkauskokeilu pipo-saralta (jos ei ota huomioon 7Veljestä langasta virkattua, koko valkoista peruspipoa, jossa ei ole mitään yllätyksiä).

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska tuo kissapipo! Oikein ihanaa viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Monta eläimellistä päähinettä, kivaa!

  VastaaPoista