tiistai 26. huhtikuuta 2011

Askarteluja

 Siipisydän, leikkasin suikaleita kahdesta erilaisesta punaisesta kartongista, joista muodostin siivet. Sydämen leikkasin kraftista, ja päällystin ylimääräisillä suikaleilla. Päälle liimalakkaus ja kultamaalia. Tykkään tästä aika paljon, en vain osaa sanoa mitä tästä teen.

 Piirsin kraftille tammenlehden tapaisen hahmon (vasta jälkeenpäin huomasin, että lehtiruodot meni vähän väärin...) jonka maalasin kultamaalilla. Tämä siis yksi monista kirjanmerkeistä, joita tein P*skarteluhaastetta varten.

 Virkattu kirjanmerkki. Kukka onkin esitelty jo aiemmin, varsi oli alunperintulossa virkatuksi käärme-kirjanmerkiksi, mutta käy se tähänkin.

 Kirjanmerkki aaltopahvista ja kultamaalatuista kraft-lehdistä.

Toinenkin pöllö-kirjanmerkki.

6 kommenttia:

 1. Pöllö-kirjanmerkki aivan ihana <3
  Ei sitä aina tarvii heti tietää mitä jostakin tulee; pääasia että oli kiva tehdä ja tuli nätti, niin kuin nyt siipisydämestä ;-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! ♥ Joo, niinhän se on. Tuokin sydän muodostui ihan eri aikaan kuin siivet ja aluksi niiden ei edes pitänyt liittyä yhteen, mutta minkäs teet, joskus ne vaan menee sopivasti näin. :) Eiköhän sille jotain keksi, joskus.

  VastaaPoista
 3. Pöllö on hauska. Tykkään myös sydämestä siivillä

  VastaaPoista
 4. Ne kyllä kieltämättä onnistui ihan ok :) alun epäilyistä huolimatta!

  VastaaPoista
 5. Pöllö-kirjanmerkki on tosi suloinen ja siipisydän on myös hieno :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Vaikka itse näin jälkeenpäin ajateltuna, tuo pöllö on vähän hassun värinen, jäi vaan ylitse tuollaisia suikaleita muista askarteluista! Ihan hauska siitä kuitenkin tuli.

  VastaaPoista