lauantai 30. huhtikuuta 2011

Korvan koristeita

 Lego korvakoruja. Koukut kirurginterästä, renkaat ja ruuvit nikkelitöntä korumetallia. Sinisiä ja punaisia on kolme paria ja keltaisia yksi VAPAANA, valkoisia vain yhdet, jotka pidän itselläni.

 Virkkasin kaksi tällaista, sanotaan nyt vaikka ammoniitin muotoista juttua joista tein korvakorut. Koukut kirurginterästä, renkaat nikkelitöntä korumetallia.

Saatiin Kultulle (arkeologian, kirjallisuuden ja kulttuuriantropologian ainejärjestö) uudet haalarimerkit. Suunnittelin tämän viime vuonna (silloin pohja oli ruohonvihreä ja rusetti pinkki). Tulivat eilen postissa. On se vaan söpö, vaikka itse sanonkin! ♥

4 kommenttia:

 1. Lego-korvikset on mukava idea. Kekseliäs on myös tuo ammoniitin muoto.
  On teillä todella söpö merkki :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Aitoja Legojahan nuo eivät ole, taidokkaita kopioita tosin, aidot vähän arvokkaita tällaiseen :D Mutta kivoja silti! Harmi vaan kun ei värivalikoimaa laajemmin ollut. Siilit on söpöjä. Vaikka kaikki ei sitä heti huomaa siiliksi. ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit nuo virkatut ammoniitit!
  Tosi söpö merkki, kyllähän tuon heti siiliksi tunnistaa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja minähän en juurikaan osaa virkata, nyt vuoden ajan katsellut ohjeita netistä mm. isoäidin neliötä ja kukkia. :)

  Yliopistolla joutunut pariin kertaan kertomaan/korjaamaan ihmisten näkemyksiä otuksesta, osa näkee jonkun muun otuksen, toiset taas ei mitään tunnistettavaa hahmoa. vaikka suurin osa näkee ilman mitään tarkennusta ja selityksen jälkeen viimeistään.

  VastaaPoista