perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sitä sun tätä

 Sain ihanan paketin Minikace blogin Maijalta! Hän oli siivoillut kaikenlaisia helmiä kaapistaan. Vaihdossa Maija sai tekemäni shakki-torni korvakorut.

 Kaksi ruskeaa lasilehteä ja pussillinen laavakiveksi diagnosoimaani kivihelmeä. On vähän karheampipintaista sekä vähemmän huokoista kuin aiemmin näkemäni laavakivet, joten en ole aivan varma tulkinnasta.

 Muutamat turkoosit puuhelmet, joiden ajattelin Jaana-siskon koruihin sopivan!

 Sekalaisia vihreitä lasihelmiä.

 Ruskeita ja vihreitä simpukkaläpysköitä.

 Erilaisia ruskeita puuhelmiä, pussillinen.

 Cernit (tms.) massasta tehtyjä tetris-helmiä. 

 Nämä kun kuoriutui paketista, niin poikaystäväni, joka oli edelleen nukkumassa häiriintyi kiljahduksistani, sen verran ihania olivat nämä nopat ja horoskooppimerkki-kuutiot. Juuri olin toivonut tuollaisia pastellivärisiä noppia löytäväni!

 Harvoin ostan koruja, mutta tähän silinteripäiseen Hello Kittyyn kun törmäsin Taitomaassa, tiesin, etten voisi kääntyä pois.
Ideanystyrät lähti heti liikkeelle. Nämä vihreät muovihelmet saivat kaverikseen varastoistani pienempää muovikristallia ja metallia. Salaman valossa ovat kovin erivärisiä nuo helmet, luonnossa paljon lähempänä toisiaan, eikä noin tunkkainen kuin voisi luulla.

5 kommenttia:

 1. Ehkä laavakiveksi luulemasi on kuumakäsiteltyä akaattia, se on kuvaamasi laista :-) Mainion paketin sait!

  VastaaPoista
 2. Ai? En ole kuullutkaan sellaisesta, kiitos Mags! Ja tervetuloa lukijaksi! Painavia helmiä ovat ja tosiaan tuo laavakivi oli ainoa veikkaus jota osasin kuvitella noiden olevan. Täytyypä tutkia asiaa.

  Vaikka luin tuossa lopputalvesta muutamat kivilaji- ja korukivikirjat niin ei kaikki tieto jää pähän :)

  VastaaPoista
 3. Höh mua, piti tulla korjaamaan, siis happo-käsiteltyä tarkoitin. Jäi vaivaamaan ajatus niin palasin ;-D

  VastaaPoista
 4. Kommenttini tulee hiukkasen jälkijunassa. Mainiota, että pidit paketista. Voin kertoa, että pidin myös saamistani torneista ja olen niitä killuttanut korvissa usein. Ovat saaneet ihan 1.luokan palautetta ja tottakai olen mainostanut blogiasi kehujille!

  Tehdään vaihtoja taas, kun siivoilen:D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maija! Jatkossakin voidaan soveltaa samaa. ♥

  VastaaPoista