maanantai 4. huhtikuuta 2011

Koukussa nappeihin

 Maailman matkaajan korvakorut, itämaisia "lantteja". Kirurginteräs koukut.
Näitä on useampi pari.

VAPAANA

 Itselle tehdyt korvikst. Mustia kukkanappeja ei ol lut enää kahta samanlaista, mutta eipä tuo haittaa. 

 Askartelin lauantaina tuollaisen korvakorutelinene. Vanha korkkitaulu, jonka maalasin punaiseksi ja kehykset mustalla, laitoin pohjalle tuollaista mustaa sizoflooria ja tein reiät joista vedin pyöreää kuminauhaa.

Korvakoruja napeista. Molemmat vapaana.


 Virpi-siskon kaulakoru. Lähetti nauhan korjaukseen, kun lukko oli hajonnut. Enpäs vaan muistanut ottaa kuvaa alkutilanteesta, sillä en tyytynyt vain korjaamaan korua lukon osalta vaan tein koko korun uusiksi. Vanhaa tässä on vain nuo vaalean lilat vahahelmet. Tässä on nyt muovisten violettien helmien sijaan lasisia, pisaran muotoisia, helmiäishelmiä ja särölasia. Painoa tuli myös enemmän kuin alkuperäisellä. Katsotaan. mitä sisko sanoo! ;)

 Hyvin yksinkertainen koru, kirpparikaulanauha ja sandaali, jorka yhdistin yhdeksi koruksi. Postin sandaalista roikkuvat osat. Alkuperäinen tilanne nähtävissä täällä.

VAPAANA

 Olen ihastunut nyt näihin nappikoruihin. Tähän sain idean Ikomi-blogista. Kuvassa pidempi nauha, helmiä riitti kahteen koruun.

VAPAANA

Yksinkertainen kaulakoru särölasi ja luuhelmistä, riipus lasia. Itselle!

 Jaana-siskon Pihla-tyttö toivoi koruja itselleen, pinkki taisi olla yhtenä värinä. Tässä korussa oli aluksi vain tuo riipus ja nuo pinkit puuhelmet, lisäsin luumun värisiä kaveriksi, sillä väri löytyi jo valmiiksi. Minusta aika kiva, huomenna kuullaa palautetta saajalta.

Tässäkin nappeja ja oransseja puuhelmiä.

VAPAANA

2 kommenttia:

  1. Onpa hienoja, ja ihanasti oot kuvannut erilaisilla taustoilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ♥ Oli tylsää, niin piti vähän kokeilla uutta. Tähän astihan suurin osa on kuvattu tasapuolisesti mustalla taustalla.

    VastaaPoista