perjantai 13. toukokuuta 2011

Perjantai 13. päivä

Bloggerin huoltokatkon takia eiliset (2) postausta jäi nyt matkalle. Toisessa olin käynyt tarkkaan läpi päivän kirrppari/korutarvike ostokset ja toisessa esitellyt pari (arkeologille sopivaa) korua. Tiedotuksessa sanottiin, että postaukset katoavat vain väliaikaisesti, hmm hmm. Epäillyttävää. No, jos eivät ilmaannu, kai ne on kirjoitettava uudelleen. Sillä välin pari uutta korua esille:

 Cernit-lepakonsiipi sai kaverikseen laavakiveä ja onkohan tuo metalli antiikki messinkiä. Lukko edessä (kaunis tuollainen kiemura). Itselle tämä, kun sen verran harvoin laavakiveä saan käsiini :)

Toinenkin koru itselle (näitähän täytyy kohta alkaa käyttämään :D). Helsingistä Vallilan kirpparilta 10 sentillä ostettu pariton (mutta silti erittäin kaunis) korvis = oivallinen riipus! Nauhassa muistaakseni samalla kertaa samasta paikasta ostettua sirua (olisikohan kissansilmälasihelmeä?) vihreänä ja valkoiset ovat Rikun äidin Thaimaasta tuomasta rannekorusta, jotain kvartsia epäilisin olevan. Punainen ja keltainen esiintyy vain papukaijassa, onhan se kuitenkin "se juttu" johon katse korussa kiinnittyy, muu antaa sille taustan. :)

2 kommenttia: