tiistai 3. toukokuuta 2011

Jos rautakauppaan haluat sä mennä nyt, niin:

 Askartelin tänään taannoisten rautakauppa ostosten kanssa (pitäisi taas joitakin tiettyjä kokoja hamstrata lisää). Tähän idea lähti Kalevala korun Ratsumies-korusarjasta. Miehekäs laatta-riipus vahanauhassa. Tällä hetkellä vain yksi VAPAANA, lisää tulee, kun vain saan ostettua lisää noita pyöreitä laattoja.

 Tässäkin korussa rautaa ovat nuo renkaat. Pieniä ja keveitä. korusettiin Putous kuuluu korvakorut, rannekoru ja riipus.

 Tähän välin vielä muistutus aiemmasta Myrskyn silmä sarjasta, joka on ollut esillä täällä, täällä ja täällä aiemminkin. Rannekorun mallia saatan vielä muuttaa, samoin korva- ja kaulakorujen ripustamista, mutta muotokieli pysyy samana.

11 kommenttia:

  1. Sinulla ideoita riittää. Tyylikkäitä

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköisiö, mutta mitä tuo metalli on, allergisoiko?

    VastaaPoista
  3. Vau, ihailen taitoa tehdä rouheita ja samalla näyttäviä koruja! :) Ja materiaalien kanssa taivas on tosiaan rajana!

    VastaaPoista
  4. Tosi hienoja riipuksia ja koruja. Erityisesti tykkään noista riipuksista. Rautakaupasta löytyy kyllä kaikkea kivaa ja hyödyllistä. Mulla taitaa olla samanlaisia mutta kuparisia renkaita käytössä, mikähän noitten nimi nyt sitten onkaan.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Niina!

    Anonyymi: En osaa sanoa, itsellä kun ei nikkeli-ongelmaa ole. Ja voihan noita muitakin allergisoivia matskuja näissä olla. Mutta käsittääkseni on olemassa lakkaa, jolla korut voi käsitellä allergisoimattomiksi.

    kuparikukka: Kiitos! Rouhea ainakin sopii näihin unisex- että maskuliinisiin koruihin! Taivas on rajana ja joskus voi varmaan mennä sen ylikin (kuten Toy Storyssa sanotaan: "Kohti ääretöntä ja sen yli!").

    sole: Kiitos! Minustakin ne onnistui tosi hyvin, etenkin tuo ensimmäinen. Pitäisi taas täydentää varastoja... Aluksi ostin vain tuollaisia pyöreitä erilaisia, mutta kerran osui silmään nuo neliöt, niillä saa myös aikaan näyttäviä riipuksia. Kun vaan olisi vielä eri kokoisia, esim. rannekoruja varten...

    VastaaPoista
  6. Mukavia ideoita, tuo myrskyn silmä on hieno!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Mags! Se on tosiaan yksi (pidemmälläkin tähtäimellä) onnistuneimmista ideoista), blogin ensimmäinen koru myös viime kesänä.

    VastaaPoista