lauantai 14. toukokuuta 2011

Tule ylös kuopasta, arkeologi!

En muista kuka lauloi noin, mutta tämänkertaisen koruesittelyn otsikkona se toimii mainiosti. Tein muutamat korut silmällä pitäen loppukesän/alkusyksyn työharjoitteluani Kierikki-keskuksella. Blogger myös ystävällisesti palautti nämä vanhat postaukset tänne, ihanaa! ♥ Ei tarttenut uudestaan näpytellä. :)

 Hammaskoru: riipus ja isot helmet muovia, väleissä puuta ja korun niskaosassa myös luuta.

MYYTY

 Riipus muovinen "sarvi", muut osat puuta. Koru on varsin pitkä.

Luuriipus tässäkin muovinen, puuhelmiä ja luuta.

Ps. Sain Korukoplan haastekoruni tänään valmiiksi ;)

10 kommenttia:

  1. Tuo kyseinen ei ole, mutta voin tehdä lähes täysin samanlaisen (hammasriipuksia on vielä ja noista musti puuhelmiä, valkoiset osat joudun korvaamaan esim. simpukkaisilla).

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä. Millainen hinta moisella o? :>

    VastaaPoista
  3. Se riippuu mitä laitan kaveriksi (simpukkaa tms.), puu ja muovihan ei niitä kalleimpia materiaaleja ole, sanoisin että 3-5e + postituskulut. Laittelen vaikka viestiä kun on kuvaa. Tekeminen jää viikonloppuun, nyt on lihakset liian krampissa kaivautumisesta.

    VastaaPoista
  4. Mitäs materiaaleja löytyy? Puu ja muovi kuulostaa jo hyvältä, ku ei o mitään timantteja kuitenkaan hakusessa. Oliko paljonkin vettä kaivauksilla?

    VastaaPoista
  5. Timanteista en minäkään tykkää. Katson viikonloppuna tarkemmin mitä löytyy kaveriksi. Ainakin tosiaan simpukkaa niin kuorena, siitä hiottuina läpysköinä ja silppuna, helmiäisenä ja möhkäleenä. Muovia löytyy myös valkoisena muutama lohko ja ihan perus rengashelmenä. Laittelen kuvaa kun saan kanditaatit valittua.

    VastaaPoista
  6. Kunhan on musta-valkoista, niin hyvin menee.

    VastaaPoista
  7. Uuu, on se hurja :) Eivätköhän nämä tosiaan käy "virka-asuksi".

    VastaaPoista
  8. Jokke: Eiköhän :) Ainakin näitä on kivaa kantaa yllään ja sehän on tärkeää myös. Harmi kun kentällä ei voi käyttää mitään härpäkkeitä.

    VastaaPoista