torstai 11. elokuuta 2011

Aarteita läheltä ja kaukaa

Otsikkoa kirjoittaessani muistin, että kuva jäi ottamatta niistä muista, palkintoonkin päässeistä puisista helmistä, joissa kuvia. Täytyy lisätä myöhemmin...

Tässä kuitenkin tämän päivän ja Helsingin kirpparikierroksen saalista. Uutta kalenteria ja luentokassia lähdin ostamaan, vähän muutakin lähti mukaan.

Kassi maksoi Oulun SPR Kontissa huikeat 2e. Eli minun makuuni ja kukkarolleni oikein sopiva. Kassissa on teksti Pigeon, en tosin tiedä onko mitään tekemistä sen samannimisen, kalliin merkin kanssa.

 Luuta x2 (yksinkertainen 1,50e, Second Hand Store (tai SHS) Oulusta ja monikerroksinen 2,50e, Emmaus Helsingistä) ja helmiäistä (0,50e, Vermon raviradan kontti-kirppikseltä). Taustalla Odysseia-kirja.

 Sinistä. Hello Kitty 1e (SHS), Rannekoru 0,50e (Emmaus), Egyptiläinen kaulakoru 1e (SHS) ja siniset tähdet 1e (Hietalahden kierrätyskeskus, Helsinki).

 Kivisiruja, violetti 1e (SPR Kontti, Oulu) ja vihreä 2,90e (Fida, Helsinki). Riku toivoi itselleen elämänpuuta violetista, yhdistettynä alemman kuvan valkoisen riipuksen "Kuun" kanssa.
.
 Vermon raviradalta, avaimet 4e (maksoin suolaisen hinnan kun tahdoin nämä korviksiin).

 Sekalaista. Sinooperista: sydämet ja messinkihelmet (0,50e, kuvasta puuttuu kaksi pussia puuhelmiä 0,50e/pussi) ja leimasimet (1e/kpl, käytetty mallitöiden tekemiseen). Siemenet/pähkinät (0,50e) ja riipukset (yht. 1,20e) SPR Kontista. Nalle-korvikset 0,50e, SHS.

 "Ihana" (tai sitten ei) lasihelmi-kaulakoru 1e, SPR Kontti. Paljon materiaalia tässä!

 Diojen kehyksiä 0,50e, Hietalahden mierrätyskekus, Helsinki. Nämä myytiin kilotavarana, kuten parin alemman kuvan sekalainen sälä.

 Kaikenlaisia otuksia riipuksiksi.

 Sekalaista sälää. Dominoita olisin ottanut enemmänkin, mutta tämän lisäksi löytyi vain haljennut. Nukenkenkiä kuulemma tulossa siskojen lasten varastoista! ♥ Saksista tulossa riipus Jaana-siskolle.

10 kommenttia:

  1. Voe vinde, sulla on ollut hyvä tuuri löytää PALJON mitä itsekin olisin ostanut!! mitä upeuksia ja suorastaan jotkut ovat ihan aarteita!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ninni! SHS on aina ollut luotto-kirppikseni, aina löytyy jotain, ja kaikkea en jaksanut edes kuvata...

    VastaaPoista
  3. Onpa sulla mielenkiintoisia löytöjä :)!

    VastaaPoista
  4. Elämä on mielenkiintoista kun katsoo kaikkea sillä silmällä "mihin muuhun tämän voisi käyttää", mitä hullunkurisimmissa esineissä on potentiaalia muuttua koruksi. Paras muutos lienee ollut mummon vanha perunan keitto lävikkö, josta purin reiällisiä läpysköitä riipuspohjiksi! Usein alkuperäinen käyttötarkoitus on toissijainen näpertelijän talossa.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja oostoksia olet tehnyt, noistahan saa vaikka mitä tehtyä :)

    VastaaPoista
  6. Tässä onkin nyt täydennettävä varastoja, pian alkaa työt jotka kestää 1½ kuukautta niin sitten ei ehdi/jaksa hankkia materiaaleja, kun on aika pitkät työmatkatkin. Onneksi pääsen toisen työntekijän kyydillä niin ei tarvitse pohtia julkisia menopelejä, ne kun täällä päin ei kovin hyvin pelaa.

    VastaaPoista
  7. Jopas oli löytöjä yllinkyllin, mielenkiinnolla odotellaan mitä ihanaa taas duunaat näistä!

    VastaaPoista
  8. Minäkin odotan sormet kihelmöiden. Mutta ensin kesäesseiden hiomista palautuskuntoon!

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia, etenkin nuo avaimet! :)

    ps. blogissani on arvonta käynnissä!

    VastaaPoista
  10. Nuo avaimet olivat kyllä pakko saada, olisin ostanut enemmänkin mutta hintaviahan ne tuppaavat olemaan.

    VastaaPoista