lauantai 27. elokuuta 2011

Korviksia, tuunauksia ja Vikin yllätykset

Eka viikko takana töissä. Vihdoin viikonloppu ja aikaa tehdä jotain muutakin kuin syödä ja kaatua raatona sänkyyn. On meinaan 5-6 luokkalaisten paimentaminen sen verran rankkaa. Niin, että missä sitä töissä ollaan, siellä ihmetellään. No Kierikissä! Tästä klikkaamalla pääsee nettisivuille. Olen siis oppaana koululaisryhmien kierroksella keskuksella (näyttely/museo), lankkupolulla kivikylään ja ansapolulla. 

Joku varmaan muistaakin nämä töihin tekemäni korut? Päivitin oppaan pukeutumis sääntöjen mukaiseksi tämän korun. Nyt siis sama riipus pelkässä nahkanauhassa (katsotaanpa kelpaisiko nämä nyt).


Seuraavaksi viimeaikoina tekemäni korvikset: (asiakkaiden toiveesta hinnat jatkossa täälläkin esillä!)

 Nämä olen esitellyt aiemminkin, nyt vaihdoin rautalankaviritelmän siistimpään hopeoituun kupariin. Korumetalliset lenkit ja koukut kirurginterästä

Laudry Boys
VAPAANA 2,50e

 Las Vegas Show Girl-nimeä kantava korvispari kimmeltää. Ole bilehile syksyn juhlissa, näillä erotut joukosta! Renkaat korumetallia, koukut kirurginterästä.

VAPAANA 3e

Sulkakorvikset. Tämä mallipari jää minulle, mutta tilauksesta voin tehdä samanlaisia lisää. Tässä kullanväriset korumetalliset nauhanpäät, mutta tulossa myös hopeoiduista osista samanlaisia. Renkaat korumetallia.

TILATTAVISSA 4e

Nämä seuraavat sain VikkiTyylin Vikiltä lahjaksi. Oli kyllä leuka pudota kun viikolla paketin avasin. Päivä parantui kyllä ihmeellisesti!

 Kieputellut höyhenet ja laavakiveä ♥

 Napit (vaihdoin näihin alemman korvisparin koukut)


Tämä oli varmasti kaikkein suurin yllätys: siniseksi värjättyä kookosta ja noita pörriäisiä, joita ihasten Vikin tekemissä koruissa täällä.

6 kommenttia:

 1. Kauniita ja ihania pörriäisiä tuossa viimesessä kuvassa :)!

  VastaaPoista
 2. Paaaljon ihasteltavaa taas, sulkakorvikset on upeat ja Vikin paketti varmasti mieluinen :-D

  VastaaPoista
 3. Sulkakorvikset on ktllä aina olleet mieleisiäni ♥ Vikki oli kyllä onnistunut paketin kanssa! Iloa näistä riittää vielä pitkään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan Nafisan riipusvinkeistä :)

  VastaaPoista
 5. Kuin myös Vikki! Sinun töitäsi ja tuunauksia on kiva seurata, ideoiden ja mahtavien yhdistelmien takiakin!

  VastaaPoista