tiistai 30. elokuuta 2011

Korvis-satoa!

Näitä syntyi kuin sieniä sateella, Jaana-siskon paketista tulleista vetskarin vetimistä. Toinen pussi oli kokonaan musta (joista tulee vielä rannekorujakin) ja toinen oli tuollainen tummansininen jonka joukossa vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja neon keltaista. Näpertelin sitten illan iloksi muutamat mallikappaleet näistä ihanan värisistä herkuista.
 
Idea mm. täältä.
 
Zip-it-up-korvikset.
Koukut kirurginterästä, renkaat korumetalleja.
Kaikkia värejä VAPAANA (useampikin pari, tilauksesta tehdään lisää), 3e/pari.

8 kommenttia:

  1. Mikä jottei :D Ainakin on iloisen värisiä ja hauskoja!

    VastaaPoista
  2. Syksyn kunniaksi vähän väripaletin verryttelyä :)

    VastaaPoista
  3. Nämä on jotenkin hilpeän hauskoja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Vikki!

    Onhan nämä vähän erilaisia korviksia, kuin mihin on tottunut. Vasrmasti saa päät kääntymään nämä päässä, harmi vaan kun idea ei oma, mutta kiva, nopea, helppo ja yksinkertainen koru näinkin.

    Himoinnut noita vetimiä jo kauan, muttei oikein ole hyvistä vetoketjuista niitä tahtonut irrotella, kun vaikea saada irrallaan suuria määriä näitä. Nyt onkin materiaalia joksikin aikaa, mistä työstää. ♥

    VastaaPoista
  5. Kivat korvikset ja pirtsakka värikimara siinä samalla.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Amalia!

    Ekan kerran kun näin tämän mallisen korviksen, halusin itsekin päästä näitä tekemään. Yleensä ovat nappimallia, mutta minulle nämä roikkuvat ovat mukavampia tehdä. Värejäkin tosiaan löytyi yllättävän paljon, ihan kiva piristys mm. nuo vaaleampunaiset ja neon keltaiset!

    VastaaPoista