perjantai 19. elokuuta 2011

Kortti-suunnittelua ja syksyn blogiarvontoja

P*skarteluhaaste 104 menossa, aaltopahvilla. Suunnittelua vielä, tässä pöllö, jonka suunnittelin, käytänpä sitten tässä tai jossain muusssa.


Sitten vielä linkkejä menossa oleviin arvontoihin:
In English: Below are some links to on going blog lotteries:

Hempukan Hömpötysten bloginamun arvontaan! Kaikkea kivaa askartelutarviketta on pakettiin kertynyt, nam! Osallistua ehtii 21.8. klo 24 asti. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!
 

Myös Pirkon blogissa ehtii 21.8. mennessä osallistua kahden ihana käsintehdyn paketin arvontaan. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!
 

Absolutely white arpoo huikeat KOLME ihanaa itsetehtyä näperrystä, löytyy niin kaulakorua, sormusta kuin paperitaidettakin. Aikaa 28.8. saakka. (Rakastuin nuihin pöllöihin, eikä avainkaan ole mikään hullumpi!) Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!

 
Myös Helmitarinoiden Gesi ilahduttaa arvonnalla! 30.8. asti voit kommentoimalla osallistua joko kuvassa näkyvän lusikka-sormuksen taikka -kaulakorun arvontaan! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!

   
SINULLE-blogissa arvotaan itsetehty mohair-kaulahuivi. Tässä aikaa 31.8. saakka. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!

  
9.9. mennessä ehtii osallistumaan Inklings from Kylies Kraft Room-blogin 2v-juhlien kunniaksi järjestettyyn blogikarkin arvontaa. Anniversary blog candy available! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!
 

14.9. Susa arpoo kirjapalkinnon blogissaan kommentoineelle. Tarjolla on Eeva Vuorenpään Arvet sekä Miina Supisen ja Anne Leinosen Rautasydän. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!
 
   
16.9. päättyy osallistuminen Keijukeitaan Ninnin ihanan korun arvontaan, jossa joku onnellinen saa Aurnian sydämen. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!
 

Katrin koruavaruudessa 18.9. asti on avoinna arvonta, jossa palkintoina upea makeanveden helmistä tehty kaulakoru taikka tuotepaketti, oman kiinnostuksen mukaan. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille! Voitin kuvassa olevat materiaalit! ♥

  
Syyskuun 23. päivään asti voit osallistua tämän HURJAN tuhannen skräppipaperiarkin arvontaan (jaossa myös neljä 200 paperin settiä, leimasimella). This candy can been found in blog: A thousand sheets of paper


 
Samaan päivään eli 23.9. saakka voi osallistua myös Minilace-blogissa ihastuttavien farkkukassien arvontaan. On kyllä niin herkut kassit, että vaikeaa oli päättää kumpi näyttäisi komeammalta olkapäällä keikkumassa!
   
 
Solen spiraalit-blogissa ehdit 25.9. mennessä ilmoittautua mukaan mm. näiden ihanien helmien ja muiden korutarvikkeiden arvontaan!
 
 
30.9. asti on aikaa Korut ja kommervenkit-blogissa käydä ihastumassa tähän hurmaavaan aarteeseen, joka on siis jaossa.
 

  
Jokkemaassa arvotaan! Kaksi ihanaa palkintoa odottaa uutta kotia 2.10. saakka. Joko vuoden 1938 ranskalainen lehti taikka pursotin setti (jolla silläkin ikää kunniotettavasti!).
 

1 kommentti:

  1. Moi, kierrätyskorut saavat tunnustuksen Jokkemaasta, tervetuloa hakemaan.

    VastaaPoista