lauantai 27. elokuuta 2011

Syksyn värejä

Jäikin edellisestä postauksesta yksi koru esittelemättä. 


Tämä vivahteikas, täysmuovinen koru on omaan käyttöön tehty. Sopii luennoille ja ainejärjestön kokouksiin kuin valettu. Pituutta on myös runsaasti tässä kirpparikoruista kerätyistä helmistä koostetussa nauhassa, melkein napaan asti. Yksinkertainen, kestävä ja sopivan näyttävä. En yleensä pidä suurista/runsaista koruista, mutta tätä olen jo pitemmän aikaa suunnitellut ja materiaaleja hamstrannut. Lopputulos yllätti minutkin postiivisesti. Tällä on hyvä korkata syksy käyntiin!

8 kommenttia:

 1. Huomenta.Tämä on kaunis, tuo samojen sävyjen kirjavuus on kiva :)Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 2. Kaikki ihanat syksyn sävyt! :) Tämä tosiaan sopii varmasti moneen tilaisuuteen ja asuun.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Askaretlin itte ja kuparikukka!

  Hyvää viikonlopun loppua sinnekin! Syksy on lempivuoden aikani, lieneekö johtuvan syyskuun 13. syntymäpäivästäni... Kaikki värit ja tuoksut ovat kohdallaan ja niitä värejä tässäkin yritin hakea. Keväällä jo suunnittelun ja materiaalin keräämisen aloitin. Valkoiset helmet olikin jo vanhoista varastoista ja muovisia, siksi koko materiaaliksikin se valikoitui. Näin pitkä lasinen koru olisikin jo aika painava, mutta "köyhän miehen" budjetilla muovistakin voi saada irti jonkin verran iloa ja glamouria.

  VastaaPoista
 4. No niin onkin! Ja väritys on kyllä aivan ehdoton! Tästä minäkin tykkään!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marjo ja Vikki!

  Yksinkertaisella korulla on helppo piristää arkistakin asua, ei tarvitse joka syksy ostaa uutta villpaitaa, jos sen kaveriksi uuden silmäkarkin kehittelee.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit tosiaan! Tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Johanna!

  Nyt kun on töissä kivikauden teemapuistossa, ei tämä sovi työasuksi, mutta maanantaina on ainejärjestön kokous, jospa siellä pääsisi korkkaamaan tämän!

  VastaaPoista