tiistai 9. elokuuta 2011

Arvonta suoritettu!

Anteeksi myöhään jäänyt arvonta! Matkustaminen on niin väsyttävää, etten jaksanut sunnuntaina junassa istumisen jälkeen laittaa tätä tulosta tänne esille. Pendolinossakin matkaa tehdään 5½ tuntia, nyt vielä oli edeltävän junan alle jäänyt tyyppi, ilmeisen tarkoituksella. Tänäänkin päätä särkenyt koko päivän, varmasti tuon muhivan ukonilman takia. Mutta iloisempiin asioihin.
 
Suuren arvontaan osallistuneiden (osallistujia oli 40!) joukon takia ajattelin jakaa palkinnon kahteen.  Ensimmäisessä palkinnossa on Tsekeistä ostettu mustista helmistä koottu kaulakoru ja toisessa on koruntekijälle erilaisia helmiä, riipuksia ja nauhoja (nämä eivät kuvaan ehtineet) sisältävä paketti, koostettu omista varastoista, että matkalla mukaan tarttuneista herkuista! Arvonnan voittajat saavat toivoa kumman haluavat ja bonuksena (jos syntyy tilanne jossa ei kumpikaan miellytä/samaa palkintoa tahtoo kaksi osallistujaa, voin tehdä edellisten arvontavoittojen arvoisen rannekorun tai korvakorut voittajan toiveiden mukaisesti).

Niin, ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!
 
Arpaonni suosi tällä kertaa Ninniä Keijukeitaasta ja Metallin kosketuksen Jaanaa. Onnea voittajille!

 
Palkinto 1:
 

Palkinto 2:
 

4 kommenttia:

  1. Voi ihanaa!! =) Minulle on ihan sama, kumman paketin minulle laitat, molemmat ovat upeita!! =) =) Laitan sähköpostia myöhemmin

    VastaaPoista
  2. Onnea minunkin puolesta Ninni ja Jaana!
    Nuo puiset helmet/riipukset, joissa on ovaalinmuotoiset kuvat ovat aivan mielettömät. Pelkästään niiden näkeminen sai ideanystyrät toimimaan. Eli ei harmita, vaikka voitto meni toisiin osoitteisiin.

    VastaaPoista
  3. Maija: Ostin nuo puiset helmet rannekoruna (niitä jäi vielä melkein kourallinen). Olivat kyllä aivan ihania, toinen toistaan koreampia! Laittelen kuvia lisää kunhan taas ehtii. Ostin myös vihdoin sellaisen 25 lokeroisen 30cm korkean lokerikon - pääsee lajittelemaan/siivoamaan helmiä!

    VastaaPoista
  4. Kivaa :)! Toi toinen palkinto kelpaa mulle ;). Laitan yhteystiedot sähköpostilla.

    VastaaPoista