maanantai 14. marraskuuta 2011

DT-hommia

 
Minun kiitoskortissani on Vintage-pöllö, jonka pitelemään kylttiin olen leimannut englanninkielisen kiitoksen. Jalustan tekstissä lukee "you fill my life with joy" eli vapaasti suomennettuna "täytät elämäni ilolla". Jotenkin hienosti sopivat yhteen nuo ruskeat (edellisestä askartelusta ylijääneet suikaleet) ja keltainen, joten niistä kortti kasaan. Pisteeksi iin päälle pari puolihelmeä.
     
   
Tällä kertaa luonnos ja kortti ovat molemmat minun käsialaani. Kortisssa raitapaperia, valkoista ja vihreää silkkinauhaa ja napeja, englanninkielisen pokkarin sivu, ihastuttava possu ja Papermanian jouluinen teksti.
  
   
   
 Loppuun vielä, ennen kuin unohtuu kokonaan, Arkartelufoorumin Kranssihaasteen DT-työni. Pohjassa on itsekerättyjä pajun ja koivun oksia. Koristeluna "sitä sun tätä" eli käpyjä, iso kulkunen ja skottiruutuisella nauhalla sidottu kimppu teko-oksia antamaan ikivihreyttä. Koristeet laitoin kiinni niin, että voin muokata tätä aina tarpeen tullen, esim. keväällä ajattelin laittaa tämän vähän värikkäämpään assun. Muoto on tuollainen kyynel, lumikenkä tai vaikkapa kutojalinnun pesän poikkileikkaus.

6 kommenttia:

  1. Kauniita töitä olet tehnyt- ja pöllökortti on kyllä yliveto. Siis tosi hieno=)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marge! Pöllöissä vaan on sitä jotakin!

    VastaaPoista
  3. Hienoja juttuja olet tehnyt!:) Kiva tuo 'kranssi'!

    VastaaPoista
  4. Hieno pöllökortti! :) Ja kiva idea tehdä muokattava kranssi :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Meku! Tuollainen kranssi, jota voi käyttää eri aikoina, on hyvä jos on vähän säilytystilaa. Kihlatulta saa aina kuulla kuinka joka paikka täynnä näperryksiäni... ;)

    VastaaPoista