lauantai 5. marraskuuta 2011

Terhoja

Nyt kun Koukussa kortteihin Joulukorttimaratooni päättyi, kortteja syntyy vähän vähemmän, mutta jokunen kuitenkin aina silloin tällöin.
  
Tässä Koukussa kollaaseihin haasteeseen #20 Lumi ja jää tekemäni tagi. Pohjalla vanha kirjan sivu, päällä vaaleanbeigeä lumihiutalepaperia, tuota jännää käsintehtyä paperia, Jouluinen kuva, puolihelmiä ja pimeässä hohtava pikkuinen hiutale sekä organza-nauhaa.
  
   
P*skarteluhaaste #115 pyysi käyttämään runsaasti kukkia, tässä minun tulkintani. Leikkasin mainoslehdistä värikkäitä kukkia leikkurilla, tein vaaleanpunaiset kehykset, jotka kohotin 3D tarralla ja raitaisen pohjan samaan värimaailmaan. Reunaan vielä rusetti ja kortti on helposti valmis.
   
   
 Kuvaa muista äitin lähettämän paketin aarteista.
  
Jokke muisti minun haaveeni tammentehoista ja lähetti tällaisen kasan minullekin! Kiitos! Vaihdossa lähetin neon keltaiset vetoketjukorvikset.

7 kommenttia:

 1. Voi miten kivan paketin oot saanu! Toi tagi näyttää tosi kivalle!

  VastaaPoista
 2. Tännehän on ilmestynyt kauniita kortteja vaikka kuinka paljon. Tammenterhot hymyilytti kun on tullut niitä kerättyä taskut täyteen, koiraa ulkoiluttaessa.

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä! Ne ovat parhaita Lauttasaaren A-luokan terhoja :) Harmi että ne rypistyvät ja kutistuvat kuivaessaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä kerran Jokke! Nyt idea myssy päähän, näistähän voisi tehdä vaikka maahisia (joulutontut sopii korttiin, mutta eivät minun kotini koristeeksi).

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja kekseliäitä ideoita molemmissa :)

  Ja oi - tammenterhoja ois kyllä kiva itselläkin saada vaan lähimpään tammimetsään taitaa olla matkaa ;) Täytyypi koettaa etelän sukulaisilta muistaa pyytää apuja asiaan :)

  VastaaPoista