lauantai 19. marraskuuta 2011

Laitetaan korttia toisen perään

Hämärästä otsikoinnista huolimatta kyseessä on siis uusimmat korttinäpertelykuulumiset. Tänään kuusi kappaletta kortteja ja viikolta yksi, jota en ollutkaan muistanut postata.Ensimmäisenä siis vanhin, loput teko järjestyksessä.
  
    
Koukussa kortteihin Sydämeeni joulun teen-ryhmässä annettiin käyttäjille mahdollisuus haastaa muita, tämä on vastauskorttini Jouluiseen eläinkorttihaasteeseen.
Pohjalla skräppipaperiarkki, jonka päälle kasasin paperiset nauhat ylos ja alas, nappeja, kerman väristä pitsiä sekä englanninkielisen joulutervehdyksen. Tämä syntyi samalla The Walking Dead-sarjaa katsellen.
 
   
 Tämä kortti on Koukussa kollaaseihin haasteeseen #21 Gothic Arch. Tavallinen postikorttikoko tässä. Pohjalla uutta Prismasta ostettua ihanaa beigehtävää kartonkia ja oliivinväristä nauhaa. Lisäksi käytin kortissani lehden solukoita, 1939 painetun ruotsinkielisen kirjan sivua, lehtileikkeen, puisen leppäkertun, wonders die-cutin ja Priman rub-on pojun.
   
   
 Pajan art # 102 haastaa tekemään kortin, jossa jotain Coca-Colaan viittaavaa. Minä tein tällaisen vähän vitsikkään Cola-pukki kortin. Pukki, teksti ja yläosan nauha Piiskulta Askarttelukirpparilta osatmastani askartelupaketista, Polka Dot paperi Graphic45:n Domestic Goddes sarjaa, ja silauksena Coca-Cola tupla pakkauksen pahvista leikkamani logo (tämä on otettu talteen jo varmaan kesällä, tällaista tarvetta varten). :)
   
      
P*skarteluhaaste # 117 antoi ohjeeksi värimaailman eli vihreä-ruskea-valkoinen. Minun kortissani vihreää on pohja, köynösoksa, rusetti ja pallukka (aiemmin se oli niitä vanhan ajan feikki korvakoruja, jotka siis vaan napsautettiin korvan lehdelle). Ruskean eri sävyjä edustavat Graphic45:n Renaissance Faire Collectionin kuva ja sen alle asettamani aaltopahvi. Valkoista puolestaan korttiin tuo samaisen ruotsinkielisen, 1939 painetun kirjan sivu, kuin edelläkin.
  
   
 Cute Card Thursday #191 haastoi myös väreillä. Nyt olisi tarkoitus leikitellä vihreällä ja harmaalla. Tässä minun suloinen heiluvasilmäinen monsterini (värityskirjakuva). Muut kortin osat muodostuvat pimeässä hohtavista tähdistä, napeista ja jo tutuksi muodostuneen Vintage-kirjan sivusta, jonka olen värittänyt Distress Inkeillä sävyinä Peeled Paint ja Aged Mahogany.
  
This is my card for Cute Card Thursday challenge #191, the given colors where green and grey. I made a cute monster from a color book picture. The background is colored by Distress Ink (Peeled Paint, Aged Mahogany).
    
    
 Sinellin marraskuun korttikisassa haluttiin osallistuvissa korteissa nähdä Petteri Punakuono, minun Petterini on vähän punakampi, huopainen. Pohjalla on Forever Friends joulupaperikosta valko/kultainen paperi, jonka päälle kasasin My Minds Eye nuottiviivasto paperin, englanninkielisen pokkarisivun (tämä lienee minun tyyliäni?), jota on reunoista sutattu Versa Macig Dew Drop Sahara Sand Chalk Inkillä. Hyvää Joulua leima on Tiimarin (Stampendous!) ja se on leimattu Distress Inkillä (Aged Mahogany). Lisäksi käytin korttiin pimeässä hohtavia tähtiä ja organzanauhaa.
    
 
Viimeisinpänä vielä toinen Koukussa kortteihin Sydämeeni joulun teen-ryhmän haaste, jossa joulukortti tuli tehdä värillä lila/violetti. Tässä minun kortissani on käytetty Die-cuteja, valkoista silkkinauhaa, nappeja ja skräppipaperia. Lumiukko on tulostettu värityskirjakuva.

13 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja olet tehnyt!
    Kiitos osallistumisesta Pajan Art-haasteeseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta Sinikkaa!

    Kiitos Arja L!

    VastaaPoista
  3. Vaikuttava kavalkaadi kortteja! Oivalluksia, uskallusta ja tarkkaa silmää.

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavia yksityiskohtia, waude!

    VastaaPoista
  5. Ompas sulla ollu vauhti päällä!

    Hienoja.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Loreal Blondi!

    Kiitos Laura!

    Kiitos Marika! Tuli tosiaankin innostus päälle. Oli nimittäin tarkoitus mennä kaverin luokse askartelemaan, mutta hammas päätti toisin ja meninkin sitten juurihoitoon... Piti sitten kotona askarrella kun oli puoli naamaa "halvaantunut".

    VastaaPoista
  7. wow, so many beautiful cards!
    Many thanks for joining in the Cute Card Thursday Challenge this week!
    Have a great weekend, Debxx

    VastaaPoista
  8. Kivoja kortteja, tuo örkki kortti on erityisesti mieluinen :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Carola! Tuosta otuksesta tuli kieltämättä hauska! Aluksi tosin näytti hankalalta keksiä sopivat koristeet siihen.

    VastaaPoista
  10. Tuo monsteri kortti on hillittömän hauska, siis ihan huippu! :D

    VastaaPoista