maanantai 28. marraskuuta 2011

DT-ismiä


   
Minun kortissani keittiöstä ovat kahvipaketin etiketti, jonka värimaailmaa olen jatkanut paperipussi pohjassa & kiharoissa ja kahvilla roiskitussa kirjan sivussa. Kukka on leivinpaperia. Lisäksi pari nappia ja pala kakkupaperia.
  
  
Tällä kertaa ohjeen mukaisesti: 3D, värimaailmana punainen/kulta tai sininen/hopea, nauha ja teksti. Tässä minun tulkintani:
   
   
En halunnut tehdä joulukorttia, niitä on aika paljo jo tehty. ;) Polka Dot-nauhaa, Vintage-tyttöset 3D:nä, allaan puna-kultaista paperia, myös napeista ja sizofloorista löytyy kultaa. Tagin leima on Tiimarin "Onnea", leimattu Distress Inkin Aged Mahoganylla. Kullan kimmalluksen kanssa oli vaikea saada hyvää kuvaa, värit vääristyvät aika pahasti.

8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Ihanat nuo kiekurat ekassa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anski, täytyy vielä harjoitella jatkossa noiden kierteiden kanssa, vaihdella vähän paikkaa mihin asetella ja ehkä kokeilla värikkäämpääkin. Hasukasti saa vähän korkeuseroja ja elävämpää pintaa noilla.

    VastaaPoista
  3. Hienoja molemmat!:) Tosi kiva idea käyttää kahvia 'musteena'!:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Hempukka:)! Saa olla vaan aika vahvaa kahvia, oikeastaan kahvinporo mössöä, jonka saa jättää joksikin aikaa imeytymään. Jää muuten aika vaaleaksi.

    VastaaPoista
  5. Ihania kortteja molemmat! Ja hauska idea tuo kukkanen ensimmäisessä kortissa!

    VastaaPoista
  6. Hienoja kortteja molemmat. Varsinkin nuo kiekurat miellytti muakin :)

    VastaaPoista