tiistai 15. marraskuuta 2011

Kortteilua jälkeen keskiyön

    
Haastekortissani on paljon kermaa, vähän vähemmän ruskeaa ja ripaus pinkkiä. Pohja on itseasiassa kirjepaperia, jossa on vanhaan tyyliin kirjoitettua tekstiä nurkassa. Leimattu ETERNITY, pala skräppipaperia, Vintage kartonki-kuva, organza-nauhaa rusetilla (kerrankin onnistui hyvin!), tagi ja tietenkin kukkia ja paljon. En varmaan koskaan aikaisemmin ole yhtä paljon kukkia käyttänyt kuin nyt, mutta tykkään lopputuloksesta, tuli aika hieno vaikka itse sanonkin!
   
Koukussa kortteihin haaste #47: raitaa
      
Kortistani löytyy yksi suosikkipapereistani (juurikin se raidallinen), ihanat värit! (Käy muuten  Vintage-haasteen väriimaailman kanssakin!) Lisäksi panda, jolla rusetti, sekä pari kiinalaista tekstiä - ei havaintoakaan mitä niissä lukee, ehkä kanakeitto-ohje tai "tänään tuoretta kalaa torilla"... Mene ja tiedä. Söpöä! ♥

9 kommenttia:

  1. Ensimmäinen on tosi kaunis ja toisesta tykkään ihan älyttömästi. Paperi on ihanaa (ruskea ja vaaleanpunainen on jokseenkin vastustamaton yhdistelmä), panda on suloinen (rusetti vielä kaiken lisäksi kaulassa, hihih) ja siihen päälle yllätystekstit, niin eihän siitä voi kuin hyvä tulla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Murmeli!

    Tuon pandakortin paperi on ihanaa! Ja tuo pandan sydän nenä! ♥

    VastaaPoista
  3. Voi... Miten hurjan ihana ensimmäinen kortti on! Pandakin on suloinen, mutta olen vintage fani...=) Kiitos kun osallistuit IAATV haasteeseen! Onnea arvontaan! Haleja/Sari

    VastaaPoista
  4. Kukkaset todellakin toimivat, nätti vintagekortti. Kiitos osallistumisestasi haasteeseen! Otin muuten aiemmin itsekin käyttöön palan tekstipaperia tuon kirjepaperisarjan kirjekuoresta, jossa minulle ATC:n lähetit:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Sanna!

    Tuolla kirjapaperisetillä on tosiaan nykyisin enemmän käyttöä askartelupuolella kuin varsinaisessa tarkoituksessaan. Facebook ja blogi täyttää sen aukon, jossa etanaposti oli aiemmin. Onneksi on postcrossing!

    VastaaPoista
  6. Voitit korttiarvonnassani joulukortteja :)

    VastaaPoista
  7. Riikka: Kiitos, ihana yllätys!

    Nymphadora: Kiitos! ♥ Niin on! Pandat on suloisia otuksia. :)

    VastaaPoista