keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Näpertelyitä

 Yön kuningatar
   
Koukussa kortteihin K-18 haasteeseen #17 "Yön valtiaat"
Kuva on Varsovan city oppaasta, So so sweet ja Dress up time tekstit skräppipaperiarkista. Pohja koostuu pinkeistä ylijäämä paperisuikaleista, lisäksi pala pitsiä, sudenkorento, sydän ja puolihelmi.
  
 Spinner kitty
   
Koukussa kortteihin haaste #46: Ruutuja
Spinner-kortti Vintage-sävyissä. Pohjana tumman puuterin värinen kartonki, päällä pieniruutuista paperia, kerman värisiä nappeja ja rusetti, sekä leimattu kissa joka pyörii korttia kallistelemalla niin ikään leimatun "Rakkain terveisin"-tekstin päällä.
   
Ruutupaperi: Graphic45 - Christmas Past
Kissaleima: Megilo Exchangeable Clear Stamper
Musta muste: Versa Color: 82 Black
Hiekan värinen muste: Versa Macig Dew Drop Sahara Sand Chalk Ink
     
   
Kasasin joukon hajanaisia srkäppipapereita ja ylijäämäsuikaileita muodostamaan varsin hillityn ruskea-harmaan värimaailman, Vintage-tyyliin. Lisäksi kuva, teksti ja muutama nappi. Kaikkien papereiden reunat ressattu.
   
Luonnos:
          
 Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä:
P*skarteluhaaste #116: Insipiroidu kuvasta
Ja minähän inspiroiduin. Purkka-automaatti sai minun silmissäni aika pitkällisen aasin sillan päätöksenä tällaisen muodon. Lähdin tuosta hintalaatasta ja vivusta liikkeelle ja tähän päädyttiin, ekaan koskaan tekemääni Skräppisivuun! Tämä on omistettu kihlatulleni (hänen silmästään olen piirtänyt tuon kuvan).
  
Materiaaleina akvarellipaperi (ei ollut kivaa 30x30 skräppiarkkia kokonaisena), sekalaisia nappeja, Vintaj-sarjan avain, pari teksti-tagia, akryylitimantti sydän ja tuota jännää reikäjuttua.
Paperit mm. My Minds Eyen Lost And Found Union Square-lehtiöstä, lisäksi kirjan sivu, pala kirjekuorta, aaltopahvia, viikkosuunnitelma-lista ja Felix ketsupin mainoskortti (suukko). Reunoja rassattu ja revitty.

12 kommenttia:

 1. Todella hienoja askarteluita blogissasi!
  Tuo kissakortti on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kortteja valmistunut ja hauska idea toi K-18 =).

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan erityylisiä teoksia kaikki Todella upeasti olet saanut tilkkutäkin näyttämään rauhalliselta, minulla kun tahtoo tulla aina levoton kokonaisuus!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Merkkari!

  Rauhallisempi tuosta olisi tullut, jos olisin käyttänyt vain kahta tai kolmea paperia, nyt kaikki palat ovat eri papereista. Yhtenäinen värimaailma lienee kortissani se, joka tasapainottaa erilaisia kuviointeja.

  VastaaPoista
 5. Eka tekemäsi skräppisivu, wau, sinulla on lahjoja! Kannustan jatkamaan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Taija!

  Tykkään itsekin tästä. Eihän tämä täydellinen ole, aina on parantamisen varaa, mutta ainakin on omannäköinen. :) Täytyy kyllä ehdottomasti tehdä lisää näitä.

  VastaaPoista
 7. Wautsika wauwau tuo yön kuningatar kortti =) ! Hienoja ovat kaikki !

  VastaaPoista
 8. Ihania kortteja! Erityisesti pidin tilkkutäkistä :)

  VastaaPoista