keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Arkkikaupan Haaste #20 - Puu

Osallistunpa ensimmäistä kertaa Arkkikaupan haasteeseen. Aihe oli sen verran oman näköinen että... ♥ Meinasin ensin jonkun kuva näpsäistä, mutta kortti sieltä sitten tulikin, Säännöissähän lukee, että "haasteeseen voi osallistua millä tahansa askartelulla, minkäkokoisella kortilla tahansa, skräppäyksellä, dígeilyllä, käsityöllä, valokuvalla ym ym, kunhan haasteen aihe on jollain tapaa esillä!"
 
 
Minun puu on tuollainen joko suomalainen luminen koivu taikka japanilainen kukkiva kirsikka. Pohjana valkoinen kartonki kokoa 13,5 x 21 cm, sen päällä aikakausi-lehdestä revittyä värisuikaletta, sanomalehdestä runko ja loppusilauksena 3D-tarrapaloilla kiinnitettyjä terälehtiä latvustona.

3 kommenttia:

 1. Ihastuttava työ! Kiva idea puussa, ja taustan väreistä tykkään kovasti. Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anne S.!

  Taustan idea tuli ensin, siihen sitten olikin vaikeaa keksiä sopivaa puukuvaa, mutta lopulta yrityksen ja erehdyksen kanssa sain tällaisen aikaiseksi, ei ihan sitä mitä olin aluksi ajatellut, mutta jotain alkuperäistä ideaakin mukaan pääsi :)

  VastaaPoista
 3. Hauska puu atc. Kysymäsi mies 2 atc on vapaa,. Jos haluat sen vaihtaa itsellesi, niin laita viestiä sähköpostiini, osoite jne.

  VastaaPoista