lauantai 24. syyskuuta 2011

P*skarteluhaaste #109 - Kraft + 2 väriä

Uusimmassa haasteessa oli siis käytettävä kraftia (pahvilaatikon väri) sekä kahta muuta. Minulla oli aluksi hienoja suunnitelmia joulukortin varalle sekä sellaiseen musta-pinkkiin ihanuuteen - mutta jossain vaiheessa suunnittelupöydälle kertyikin vain harmaata ja mustaa... joten niistä kortti sitten kasaantui.
  
 
Ps. Sain Katrin koruavaruuden helmi paketin perjantaina. Ihania olivat luonnossakin! ♥ Vaikka kuva ei kyllä annan oikeutta noille aarteille. Ja Katri oli laittanut mukaan vähän makeaakin - yhtä suosikkisuklaatani sekä Kick-patukan, jollaista en ole koskaan syönyt vaikka maku oli juurikin oikea (lakritsitoffeeta)! Nam! ♥


6 kommenttia:

  1. Hieno kortti! Kokonaisuus toimii ja mustat kukkien keskustat ja mustalla leimattu leimakuva nostavat tekstin sanoman esille. Herkullisen, houkuttelevan aarrepaketinkin olet saanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Erja!

    Tästä tuli kyllä yllättävän hyvä, itsekin tykkään vaikka ei olekaan alkuperäisen suunnitelman mukainen! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan tunnelmainen kortti! Ja nuo kiemurat sopii teemaan niiin hyvin :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Juuli, minäkin pidän noista kiemuroista!

    VastaaPoista
  5. Toivottavasti maistui ja tarvikkeista syntyy jotain kivaa. :)

    VastaaPoista
  6. Oi, suklaa oli hyvää! Juuri tarvitsinkin silloin töihin potkua, otin patukan mukaan työpaikalle evääksi - suurkiitos pitkästä ilosta! Nyt oli viimeinen työpäivä, joten eiköhän nyt ala helmet kuiskailla. Etenkin jaspisten ihananainen pinta inspiroi kovasti.

    VastaaPoista