sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Vielä käynnissä olevien blogiarvontojen mainostusta!

Syyskuun 23. päivään asti voit osallistua tämän HURJAN tuhannen skräppipaperiarkin arvontaan (jaossa myös neljä 200 paperin settiä, leimasimella). This candy can been found in blog: A thousand sheets of paper Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!

 
Samaan päivään eli 23.9. saakka voi osallistua myös Minilace-blogissa ihastuttavien farkkukassien arvontaan. On kyllä niin herkut kassit, että vaikeaa oli päättää kumpi näyttäisi komeammalta olkapäällä keikkumassa! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!
   
 
Solen spiraalit-blogissa ehdit 25.9. mennessä ilmoittautua mukaan mm. näiden ihanien helmien ja muiden korutarvikkeiden arvontaan! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!
 

25.9. päättyy myös Romulyyli-blogin arvonta, jossa palkintona on ihana itsetehty kynttiläkruunu! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!

   
30.9. asti on aikaa Korut ja kommervenkit-blogissa käydä ihastumassa tähän hurmaavaan aarteeseen, joka on siis jaossa. Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!

  
Jos tykkäät lukea kirjoja, on Kirjanten virrassa-blogin synttäriarvonnassa jotain sinullekin! Osallistua ehtii 30.9. mennessä! Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!

    
Jokkemaassa arvotaan! Kaksi ihanaa palkintoa odottaa uutta kotia 2.10. saakka. Joko vuoden 1938 ranskalainen lehti taikka pursotin setti (jolla silläkin ikää kunniotettavasti!). Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajille!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti