sunnuntai 11. syyskuuta 2011

It's all about the Vintage-haasteblogin DT-haku

Löysinpäs tällaisen aika uuden suomalaisen vintage-aiheisiin kortteihin erikoistuneen haasteblogin. Heillä on nyt käynnissä DT-haku ja ajattelin itsekin siihen osallistua. Aineena vintage romantiikka. Pakko myöntää, että tämä on ensimmäinen vintage-kortti jonka olen tehnyt, mutta aihe on hyvinkin kiehtova. Olen siskoilleni monesti sanonutkin syntyneeni väärällä vuosisadalla, ehkä minusta siksi tuleekin isona arkeologi.
 

Kortti on valmistettu seuraavista materiaaleista: 
 • pohja on tavallista valkoista kartonkia
 • taustalla skräppipaperiarkki
 • tekstit ja kuvat ovat lehtileikkeitä
 • organza nauhan pätkä
 • kangaskukka & haaraniitti
 
The passion-teksti ja lapset on kohotettu taustasta 3D-tarralla.
 
Lopuksi vielä pyydettiin esittelemään vähän itseään ja omaa korttiharrastuneisuuttaan. Olen niin kauan kuin muistan tykännyt askartelusta ja kortit olen tehnyt itse viimeistään yläasteelta asti (poikkeuksena nyt aloittamani Postcrossing harrastus, jossa valitettavan moni toivoo ettei saisi itsetehtyjä kortteja). En omista ammattimaisia työkaluja vaan käytän yksinkertaista työkalupakkia joka isältää mm. sakset ja paperiveitsen. Leimailusta olen viimeaikoina kiinnostunut enemmän, mutta sottaista puuhaa se on asiaan vihkiytymättömältä. Tykkään usein käyttää lehdistä keräämiäni materiaaleja ja mm. sanomalehti on yksi lempimateriaalejani - kierrätys kunniaan. Korttien ideat ovat omasta päästäni, vaikka joskus inspiroidun selailemalla muiden mestarillisia töitä! Lähden aina ruohonjuuritasolta etenemään ja lisäilen korttiin yksityiskohtia, odottelen ja maistelen kunnes kaikki tuntuu valmiilta.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan suloinen kortti! Ja kiva asettelu!

  Onnea DT-hakuun!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sande!

  Harmittaa vaan tuo organza nauha kun sen piti alunperin mennä kuvan alta... mutta olkoot nyt noin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos osallsitumisesta hkuun ja me ilmoitetaan sinulle kunhan valinta on tehty. korttisi on todella loistava ensimmäiseksi vintageaiheiseksi kortiksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti ja kertakaikksen suloinen tuo kuva!! Onnea Dt-hakuun myös minun puolestani!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Saron!

  Tuo kuva inspiroi koko kortin.

  VastaaPoista