sunnuntai 18. syyskuuta 2011

ATC:t no 22-24

Ajattelin, että jos tänä vuonna saisi aikaiseksi 100 ATC:tä, nyt jo melkein neljännes kasassa. Koruilua tai muuta näpertämistä ei ole jaksanut nyt ottaa kuvioon, sen verta väsyttää työpäivien iltoina. Onneksi huomenna on "vapaapäivä" - vaikka syy siihen onkin juurihoidossa. Hoitokerta 2 alkaa klo 12.20. Ehkä. Täytyy nyt vaan toivoa, että muistin ajan oikein, kun ei ollut kynää ja papreia esillä, olin kaivauskuopan reunalla puhelun tullessa... Mutta nyt pidemmittä jaarituksitta niitä kortteja!




Materiaaleista: Kuvat ja taustat lehtileikkeitä, pohjana kartonki, vasemman puoleisessa käytetty myös papria, jota talouskoulun käsitöiden opettaja nimitti silmupapriksi tms. Muistuttaa mulperipaperia eli on ilmavaa, mutta silmuista...
  1. Vapaus - VAIHDETTU (Manumiina)
  2. Hiljaisuus - OMA
  3. Element - VAIHDETTU (annifanni)

8 kommenttia:

  1. Heippa! Blogistani löytyy sinulle tunnustus. Ole hyvä. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maria! Käynpä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta kommentista blogiini. Käyhän kurkkaamassa sivuilleni. ;) Tavataan toistekin.

    VastaaPoista
  4. Hihiii. Voitit sä. Mä olin vaan alunperin kirjoittanut sen viime yönä väärin listoilleni ja en tarkistanut aamulla. :D Anteeksi. Mutta sä voitit.

    VastaaPoista
  5. Tottahan toki! Nyt kun seuraan blogilistan kautta saa tietää uusimmat kuulumiset nopeasti. ♥ Ja kas kas - blogivoitto?

    VastaaPoista
  6. Tuo Element sopisi vaihtoon jos on vapaa.

    VastaaPoista