maanantai 19. syyskuuta 2011

Blogitunnustus!

Maanantai aamun yllätykseksi sain blogitunnustuksen Sielun kääntöpiiri-blogin Marialta. Nyt voin hyvillä mielin lähteä juurihoitoon! ♥  Bloggerin sekoiluista huolimatta sain tekstin näkyviin, jee!
 
Lempiruoka: Hyvin monta vuotta olen vastannut että pinaattikeitto, mutta nykyisin kanaruoat jylläävät ohitse. Pyrkinyt syömään viimeisen vuoden ajan (enemmän tai vähemmän siinä onnistuen) karppaamalla, ja sekös lihansyöjästä on hauskaa!
 
Lempimakeiseni: Fazerin Karpalo-vadelma! Ihana yhdistelmä maitosuklaata, makeita ja kirpietä marjoja. Nom nom!

Lempiluettavani: Fantasia on aina lähellä sydäntäni, mutta viimeaikoina olen löytänyt itseni lukemasta post-apokalyptisiä tulevaisuuskuviakin. Kirjablogissani syvennyn enemmän luetun maailman saloihin.

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Yömyöhään näperellä jotain inspiratioita jonka päivän aikana saanut. Kortit ovat tällä hetkellä saaneet blogistani enemmän tilaa kuin korut, mutta parin viikon päästä kun loppuu työt niin varmaan korjataan tilanne!

Lempielokuvani: Tämä aina vaihtelee. Matrix oli kauan ykkönen, mutta sen lisäksi tykkään mm. Pirates of the Caribbean-sarjasta, The Lord of the Ring-trilogiasta ja Pikku naisista. Nämä täytyykin aina katsoa uudestaan ja uudestaan...

Jaan tunnustuksen eteenpäin seuraaviin blogeihin:
(Tämä onkin vaikeaa, sillä aika moni on jo saanut tämä tunnustuksen!)

5 kommenttia:

  1. Lämmin kiitos tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon tunnustuksesta!:)Sain saman tunustuksen juuri äskettäin, joten kysymyksiin löytyy jo vastaukset blogissani.

    VastaaPoista
  3. Johanna: Oi voi, yritin katsella kaikista blogeista, ettei olisi jo samaa... Noh, ei se haittaa kun hyvään tarkoitukseen meni! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos hirmusti! ;) Tää yrittää ehtiä postaamaan! ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos tunnustuksesta :)! Postailen sen varmaan huomenna :)

    VastaaPoista