perjantai 9. syyskuuta 2011

Kortit pöytään, kiitos!

Osallistuin ekan kerrn Villakeijun korttihaasteeseen, oli niin mielenkiintoinen aihe! Kortista piti löytyä joko pöllö, lepakko, hämähäkki taikka sudenkorento. Oli vaikea valita monesta kivasta, mutta ekana ideana tuli sudenkorento-kortti, jonka tässä esittelen. (Huomasin muuten juuri äsken, että Murmelin kortti on ihan saman tyylinen kuin minun, olisinko piilotajuntaisesti siitä ottanut mallia? En osaa sanoa, sori Murmeli!)... Olen nyt ollut kolme viikkoa (eli puolet) työharjoittelussa Kierikissä ja siellä ovat sudenkorennot lentäneet ihan villinä joka paikkaan. Tämäkin siipiveikko on Kierikin maisemissa, rantaruokojen välissä lentelemässä. 
 
Materiaaleina sanomalehteä (en tietoisesti matkinut Murmelia!), joka tuhrittu Distress Inkillä (Black Soot), mustaa tarraa ja vihreistä papereista suikaleita.
 
 
Samalla kun vehkeet oli esillä, tein kortin myös siskolleni, jolla on samana päivänä synttärit (13.9.) kuin minullakin, vuosia vain 18 välissä. Pian sitä allekirjoittanutkin on jo neljännes vuosisadan merkkipaalun saavuttanut. Hui! Tuntuu vain oma itse niin kovin nuorelta vielä.


6 kommenttia:

  1. Kiitos Amalia! Molemmat aika yksinkertaisia. Töissä käyminen verottaa energiaa ja luovuutta...

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta simppelistä sudenkorentokortista. Blogisi oli uusi tuttavuus. Näytti heti tyylikkäältä ja kiinnostavalta blogilta, esittelytekstisi teki sinusta kiinnostavan ihmisen (arkeologiaa, kiehtovaa!). Selailin aikani, olipa hienoja koruja ja muita juttuja! Laitoin blogisi omaan blogilistaani.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa Pyjama!

    Sinunkaan blogeihin en ole aiemmin törmännyt, en ainakaan muista edes P'skarteluhaasteen yhteydessä vierailleeni aiemmin. Kiitos! Ja minullahan on myös kirjablogi!

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti tuosta sudenkorentokortista, vaikuttaa sinun näköiseltäsi :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos piikkis!

    n se kyllä aikalailla sellainen mitä pitkällä linjalla olen tehnyt. Yksinkertaiset selkeät linjat, ei mtn turhaa tai rönsyilevää...

    VastaaPoista