sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ensimmäinen korttini DT:nä

Nyt kun haastekin on julkaistu, voin postata ensimmäisen DT:nä tekemäni haastekortin. Eli hain Askartelukirpparin ja foorumin DT-haussa ja onni potkaisi, ehkei kovin moni muu ollut huomannut hakua? Tässä siis malli ja kortti, jonka sen pohjalta tein.
   
 Pohjana vihreä paperi, Tähdet on leimattu Fiskarsin leimalla ja niiden keskustassa on pienet puolihelmet. Lumiukko on tulostettu ja väritetty Stabilon sivellintusseilla, sen pohjana on valkoisesta kiiltävästä kartongista leikattu ovaali, jonka reunaa on ressattu.. Nauha ja teksti kirpparilta ostetusta joulupakkauksesta.

Kiitos Murmelin kommentin edellisessä postauksessa sain kuulla, että olin voittanut Villakeijun kortteiluhaaste 46:ssa, osallistujamäärä oli alhainen, ehkä ketju ja rautalanka eivät inspiroineet ihmisiä, vaikka kovin moneen taipuvatkin. Olipas hienoja uutisia tässäkin postauksessa! :)

PS. Korujani (Lego- ja vetoketju-korvikset) kysyttiin Taitomaan kautta MeNaiset lehden kuvauksiin. Lehti 41 ilmestyi 13.10. mutta korut eivät tällä kertaa päässeet mukaan. Kiva silti kun kysysttiin!

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle DT:lle :) Kattelin facesta osallistuneiden ja Dt:n kuvat ja huomasin että olit tullut mukaan joukkoon - piti heti tulla kertomaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tankku!

    Tähän mennessä ainakin olen tykäänyt olla DT - eihän tässä vielä kovin kauan ole hommissa ehtinyt vielä pyöriä ;) Oli kiva yllätys tulla valituksi!

    VastaaPoista