keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Guess what?

Kortteja siis jälleen. Lopussa myös bloginamun mainostusta.
  
Koukussa kortteihin haaste #43 - Halloween
Korttini haasteeseen on Gothic Arch, keltainen pohja, koristeena tarrat (glitter noita, kultainen lepakko ja Happy Halloween-teksti) sekä paperiruohot. Yksinkertainen mutta ihan hauska siitä tuli. Käsittelin Picasassa nuo valokuvan reunat myös teemaan sopiviksi!

Koukussa kortteihin Joulukorttimaratoonin viides haaste sisälsi ajatuksen lumesta. Tein tällaisen vähän tummemman joulukortin, jossa ATC-vaihdossa tulleita lumihiutaleita (minäkin tahdon tuollaisen lumihiutaleleikkurin!) ja onhan tuo PolkaDot-paperikin kuin lumisadetta?
   
 P*skarteluhaaste #113 haastoi käyttämään kortissa pinkkiä ja keltaista, aika vaativa väriyhdistlmä, mutta tässä yritelmäni...
   
Pääsin muuten Lauran korttihaasteblogin marraskuun DT:ksi viiden muun kanssa. Pian siis uusia kortteja näpertämään!
  
BigM-blogissa namua tarjolla. Arvotaan kun 50 000 kävijää mittarissa, joten kiiresti mukaan!
Tämä arvonta on päättynyt, onnea voittajalle!

6 kommenttia:

 1. Onnittelut DT-pestistä!
  Lisää vaan Halloween-kortteja, aikaahan tässä vielä on(yritän uskotella itselleni;)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niinu!

  Pitäisi käydä tuossa vastapäisessä Tiimarissa etsimässä parissakin blogissa esiintyneitä Halloween huopakoristeita - ihana irvikissa ja lepakko ainakin niistä löytyy. Tuo glitter-noitakin on Tiimarin Halloween poistosta mukaan tarttunut. Vielä riittäisi matskua moneenkin korttiin!

  VastaaPoista
 3. Toi P*skikseen tehty kortti on mahtava!

  VastaaPoista
 4. Kiitos PaperiFani!

  Pinkki ja keltainen on kauhean vaikea yhdistelmä, tässä pääsin kokeilemaan noita paprilehtiä ruusujen kanssa (ne olen purkanut Tiimarin köynöksestä). Oli ihan kamala kuvattava: perhoset ja Precious-tarra heijasteli koko ajan joko kattolamppua tai salamaa (iltakuvaus) ja ruusut näyttivät kokoajan olevan kaukana toisistaan, niin että välissä rako...

  VastaaPoista
 5. Onnea DT-pestistä!

  Kauniita kortteja!

  VastaaPoista