perjantai 7. lokakuuta 2011

Tuiki tuiki tähtönen - ja muita korttihaasteita

Vieläkin kortteillen mennään (milloinhan olisi taas korujen aika?)...
 
1. Koukussa kortteihin: Joulukorttimaratooni 2011 #2/Tähti
 
 Pohjalla valkoinen kartonki, päällä vaaleansinistä marmoroitua paperia, vanhan nuottikirjan sivu, leimattu ja Stabilon että Faber-Castellin sivellin tusseilla väritelty Tatty Teddy suuren metalli tähden kanssa sekä Tiimarin uudella leimalla leimailtu "Hyvää Joulua" (Stampendous!).
     
    
   
 Tällä kortilla osallistun haasteeseen. Pohjana Papermania kortti, oranssi, puu-leima Sinellistä (Dimension Crafts), tekstileiman olen ostanut käytettynä, sen valmistajaa en tiedä. Puun pohjapaperi ja lehtipaperisuikale sekalaisesta silppulaatikosta.
    
Värit ja aihe olivat niin kutkuttavia (syksy ihminen kun olen) niin toinenkin kortti syntyi samankaltaisista aineksista. Tässä erona tuo nappi ja paperi, sekä kuvan puuttuminen. Sen tilalla suuri vaahteranlehti - kankainen.

4 kommenttia:

 1. Seikkailin tässä aamutuimaan siun blogissa. Törmäsin kirahviin. Tykkäsin suuresti. Kuin myös norsuista. Ja löytyihän täältä kaikkea muutakin kivaa. Niin kuin rautakaupan antimista kootut korut ja nappikorut ja oli varmasti muitakin, mutta nyt ei saa päähänsä. Ai niin. Sininen uni ja Mustikat. Ne piti ainakin mainita.

  Korteista jäi mieleen syyskuu-ATC ja ensimyrkky. Apteekkipullot nyt vaan on...

  Ja pöllötkin on... Niin se vaan on. Ja parhaat sudenkorennon siivet saa sanomalehdestä. Ei sille mitään voi.

  Siinä kai tärkeimmät. Kiitos, että olet käynyt kommentoimassa ja kiitos vielä siitä korttihaaste vinkistä. Mukavaa päivänjatkoa!

  ps. Tykkään kovasti nallekortista, ja lehdettömissä puissa on vaan aina sitä jotakin.

  VastaaPoista
 2. Hei Murmeli ja kiitos vierailusta sekä ihanan pitkästä kommentista!

  Mukavaa, että olet löytänyt täältä iloa päivääsi! Pöllöt on vaan jotakin aivan mahtavaa ♥ ja lehdettömät puut samoin. Korttejasi on ihanaa kommentoida, tykkään siitä, että ne ovat niin persoonallisia, eivätkä toista samoja kaavoja kuin aika monet vastaantulevat kortit!
  Sudenkorennon siipiin tosiaan tarvitaan jotain hengetöntä materiaalia, sanomalehti on siinä varsin passeli. Oli ilo vinkata, haasteisiin nyt vaan jostain syystä on kivaa osallistua ja silloinkin kun annoin vinkin, oli korttisi tosiaan suoraan kelvollinen siihen haasteeseen :) Nalle kortista kieltämättä tuli kiva, itsekin tykkään - varmaan parhiten onnistunut joulukortti koskaan :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja olet taas tehnyt!!Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta Sinikka! Samoin sinne!

  VastaaPoista