torstai 13. lokakuuta 2011

Korttien viemää

Taas puri korttikärpänen, jos toinenkin, täytyy lisätä illalla vielä tämänpäivän kortit tähän, nyt vasta eilisen tuotosten esittelyä... :D
  
 Tämä ensimmäinen on ystävälleni Satulle, joka täytti tänään 25 vuotta, tasan kuukausi minun jälkeeni! Vintage tyylinen kortti. Pohja ja ruusut ovat saman paperin eri puolia. Lahjaksi Satu saa mm. omalla nimellään varustetun avaimenperän sekä nukkekodin tarvikkeita. Hänellä on ollut jo vuosia haaveena oman nukkekodin perustaminen ja olen ne muutamat vuodet, jotka hänet olen tuntenut, pyrkinyt tätä haavetta pitämään elossa ja kerännyt materiaaleja tulevaan pienoiskotiin.
  
 Koukussa kortteihin K-18 #6: Pimenevät illat. Kortti kollaasitekniikalla, kortin reunaa ressattu. Vähän erikoinen tällä kertaa :D
     
 Koukussa kortteihin Joukukorttimaratooni #4: Hopea ja valkoinen. Olinkin ottanut jo pari päivää ennen haasteen julkistamista esille tuon pohja- sekä Christmas Kisses-paperti, suunnittelin tekeväni niistä kortin jahka työt loppuu. No, eilen sitten sain ideani hienosti käytettyä, sillä haasteessa juuri noita värejä vaadittiin! Lisäksi laitoin pätkän pitsiä, lumipalloja sekä hopeafolio-lahjapaperin palan.
  
Villakeijun kortteiluhaate #47: luonnos. Vanhan ajan henkeä yritin tähän korttiin saada. Napit ovat kuin Joulupukin nutusta pudonneet! Koriste-rivi on vähän liian punainen minun makuuni... Tuo Tiimarin (Stampendous!) tekstileima on vaan ihana, kannatti ostaa, jo moneen korttiin käyttänyt sitä! Nauhan ostin jo pari vuotta sitten, nyt alkaa olla viimeiset pätkät.
  
  
Tässä tämänpäiväiset kortit:
  
 Halloween kortti It's all about The Vintage haasteeseen numero 4. Pohjana oranssi kartonki, päällä mustasta kartongista ja muovisesta liinasta/kakkupaperista tehty hautakivi. Koristeena glitter tarroja (pääkallo ja sääriluut, hämähäkki - joka on piilossa, sekä tähdet), Happy Halloween teksti, ruusu ja saniasen lehdet sekä valkosipuli.
  
 P*skarteluhaaste #112 - kakkupaperia. Löysin jopa yhden kakkupaperin varastoistani - sydän josssa lukee "With Love" (kylläpä kamera vääristää sen siniseksi!). Kaverina kukka-kiemura paperin kaistale, "Story of life"-skäppipaperin pala sekä kasa eri kokoisia ruskean ja valkean sävyisiä kukkia.
   
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ATC-kortteja numerot 44-47:

     
 1. Darwin - OMA
 2. Kirje - VAPAA
 3. Trinity - VAPAA
 4. Hope - kiitoskortti Haawanille
    
ATC-korrti numero 42/2 - Seitsemän kuolemansyntiä: Turhamaisuus

10 kommenttia:

 1. Herrajestas miten ihania, oletpa taitava ja tuottelias!

  VastaaPoista
 2. Kiitos merryroseberry! Joskus ihan huomaamattaan saattaa koko päivän viettää leikaten ja liimaten! Etenkin kun on näitä kaikkia ihania haasteita!

  VastaaPoista
 3. Olipas pläjäys hienoja kortteja!

  VastaaPoista
 4. Vopi jestas...tässähän on iso kasa ihania kortteja! Niin kauniiita ja eri tyylisiä! Kiitos kun osallituit It's All About The Vintage haasteeseen! Onnea arvontaan! Halit/Sari

  VastaaPoista
 5. hauska kortti ja ihana tekstileimasin...

  VastaaPoista