sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Esittelyssä pöllö ja muut eläimet

Viime aikoina (lue: tänään) on tullut vastaan aika ihania pöllöjä! Maija linkkasi edelliseen postaukseen hienon, tulostettavan pöllökalenterin, jossa voi itse valita erilaisista pöllökuvista jokaiselle kuukaudelle oman kuvansa ja siskoni Jaana Facebookin puolella oli löytänyt Craft Gossip-sivuston kautta upean männynkävyistä tehdyn pöllön.

   

Löysin myös tavaroitani siivotessa Jaana-siskon kauan sitten antamat keraamiset rintaneulat. Tumma hevonen ollut kaula poikki varmaan 10 vuotta, vasta tällä viikolla pikaliimasin sen viimein kasaan! Nämä aarteet ovat siis kuhmolaisen kädentaitajan tekemiä. Jos joskus vierailette Kuhmossa, käykää siis pikkuliikkeessä nimeltään Kolme Ruukkua (osoitetiedot löytyvät Ostovihjeitä-sivulta).


Tuo kissa on kyllä hieno, mutta häntä saattaa mennä vaihtoon, en tykkää siitä tuollaisena. Norsu puolestaan on tosi hauska!

3 kommenttia:

 1. Taidat olla aikamoinen pöllöfani:) söötit nuo eläimet!

  VastaaPoista
 2. Pöllöissä on vaan jotakin, en osaa sanoa - mystistä? :)

  Monen vuoden jälkeen jälleennäkeminen toi noille eläimille, etenkin kissalle ja norsulle paljon nostalgia-arvoa. Pitää kai hankkia jokin villatakki tai huivi jonka kanssa voisi noita käyttää... :)

  VastaaPoista
 3. Pöllöt on täälläkin jotenkin tulleet "muotiin". En osaa minäkään sanoa mikä niissä vetoaa, mutta ne on niin pop!

  VastaaPoista