maanantai 3. lokakuuta 2011

Haastetta kerrakseen!

Samassa postauksessa monta haastetta!
 
1. Arkkikaupan haaste # 21: Nuotit ja nuottiviivastot
 
 Vintage-tyylinen joulukortti.
Kuva tullut ATC-vaihdossa yllätyspussista, paperit ja teksti setistä, jonka ostin Askartelukirpparilta. Muut materiaalit sekalaisesta laatikosta, hamppunarua.
  
2. Sinellin kuukauden korttikisa, lokakuu: Lumi ja jää
   
   
Pohjalla valko-turkoosi paperi (jossa "kuurankukkia"), päällä valkoista sizoflooria ja 'silmupaperia' edustamassa lunta ja jäätä, pätkä edellisen joulun hopeista pakettinauhaa (hiihtolatu?) ja pimeässä loistava lumihiutale.
   
  
Minulla on ollut muutama väri elämässäni, jotka ovat ylitse muiden. Lapsena se oli punainen, teininä musta ja nyt vanhemmiten (tai siis ikinuorihan tässä ollaan, vasta neljännesvuosisata mittarissa;) pinkki! (Väri, josta en koskaan ajatellut tykkääväni...) Tässä Vintage-tyylisessä kortissa ne kaikki kohtaavat.

Tuo kehyksen punaisen ja vaaleanpunaisen värinen paperi on suosikkejani, ihana kuviointi! ♥ Kuva tullut ATC-vaihdossa. Joulutahden näköiset mustat kuviot on leikattu muoviliinasta. Kuvan alla "silmupaperia". Tekstissä lukee: Wonderful Christmas Memories
  
4. Loppuun vielä ATC-kortti, VAIHDETTU (Manumiina). "Silkinpehmeää" on ATC no: 41
  

5 kommenttia:

  1. Paljon kivoja kortteja. Itse en ole vielä ehtinyt edes suunnitella mitä sinellin kisaan tekisin. Taisto on aina niin kovaa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos Puuhis ja enkulin käsityöt!

    VastaaPoista