sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Sunnuntai kokoelma

 Itselleni jäävä ATC-kortti numero 59: Take my hand osallistuu Pajan Art haasteeseen numero 98/B, aiheena siis kädet. Hyvin arkeologinen lähtökohta tällä kertaa minulla!

 Aivan ihana kortti, joka saapui perille jo perjantaina. Haawan teki tämän minulle tilauksesta - ihasteltuani hänen korttejaan deviantArtissa. Aivan uskomattoman upea: kuu, keltti kuvioita, syksyinen puu, vanhaa fonttia pohjalla. Mitä tästä voi muuta sanoa kuin vain huokailla... kuinka jotkut osaavatkin tehdä jotain näin kaunista!

Peikkotytön suunnittelema "How does your garden grow?" ATC-kortti, saapui myöskin viimeviikolla. Ihana vintage neitokainen!

Viimeisenä vielä tällainen erilainen kiitos-kortti. Lähtee Kierikkiin. Pohjana harmaa paperi, jonka päällä ruskeita kartonkisuikaleita sekä netistä tulostettu esihistoriallinen mammutti-kuva.

10 kommenttia:

  1. Olen kai ihan höperö tänään, mutta meinaa itkettää tuo ensimmäinen kortti. Tarttuuko siihen käteen kukaan, vaikka miten kurkottaa?

    Hauska mammutti. Rymynnyt menemään jossain pusikossa, niin että puunrungot vaan kaatuilee. Ja on kyllä tosiaan kaunis tuo keskimmäinen. Pitänee joskus seikkailla deviantArtissa.

    Olet näköjään viime aikoina tehnyt enemmänkin kortteja. Tykkäsin erityisesti Darwin-nelikosta ja turhamaisuudesta. Hienoja.

    Ja loppuun vielä onnittelut. Taisi onni suosia villakeijun haasteessa. :)

    VastaaPoista
  2. Hei Murmeli ja kiitos kommentistasi!

    Toivottavasti joku käteen tarttuisi, ainakin minä voisin niin tehdä. Ei tällä opiskelualalla voi olla tarttumatta jos joku tarjoaa kättään, olipa se hausdasta nouseva taikka ihan lihaa ja verta.

    Alkuperäinen idea mammutin kanssa oli, että olisin jonkun paperiarkin kahvin kanssa värjännyt ruskeaksi, kalliomaalauksen väriseksi, mutta homma kaatui siihen, ettei kumpikaan meistä (mibä taikka kihlattuni) juo kahvia :D Yritin sitten noilla suikaleilla jotenkin saada aikaiseksi jonkinlaisen puu efektin. Saattaisi mennä vaikka luolamiesten mammuttianasasta!

    Viimeaikoina tosiaan hurja korttikärpänen puraissut (vai onkohan noista paperiviilloista valunut verenkiertoon jotain kemikaalia, joka pakottaa askartelemaan?). Tähän mennessä enemmän korujuttuja tehnyt ja miitäkin taas jossain vaiheessa varmasti tulee. Välillä pitää keskittyä toisenlaiseen näpertämiseen niin ei yhteen kyllästy! ;)

    Vintage-tyylin kortteja halunnut päästä kokeilemaan, osa jopa ihan ok tavalla onnsituneet. Darwinista tuli yksi suosikeistani!

    Kiitos tiedosta! Enpäs olisikaan hoksannut ellet olisi sanonut! En olekaan koskaan aiemmin voittanut mitään noissa korttihaasteissa, vaikka voitto ei tietenkään ole pää syy osallistua - etenkin nyt joulun alla saa enemmän inspistä kun on joku tavoite ja valmiiksi annettu lähtökohta askartelulla!

    VastaaPoista
  3. Todellakin hyvin erilainen,mutta realistinen näkemys aiheesta.
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Arja L inspiroivasta haasteesta!

    VastaaPoista
  5. "Take my hand" -ATC on aivan mielettömän kaunis!!! Jotenkin luut ja muut anatomiset aiheet ovat aina sykähdyttäviä.

    Tilaamasi puukortti on myös hieno. Vaikuttaisi ihan siltä, että puu etsisi juurtumispaikkaa entisten aikojen kuun alta. Tai sitten mieleni tekee jälleen liian syvällisiä tulkintoja. Oli kuinka tahansa, niin hieno se on!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentista Maija!

    Luut ovat kyllä kiehtovia, en osaa pelätä niitä, vaikka tunnen sellaisiakin ihmisiä.

    Kuvastahan saa vetää niin syvällisiä tulkintoja kuin itse tahtoo! Minusta tuo puu on sellaisen varjomaailman asukki, jossa puun varjo on sen kaksoiolento, toinen puu, vahvempi, pelottavampi...

    VastaaPoista
  7. Persoonallinen ja taiteellinen käsikortti.Todella kivoja myös alimmat työt.

    VastaaPoista