maanantai 24. lokakuuta 2011

Kortteja

Tähän postaukseen lisään kortteja sitä mukaa kuin niitä valmistuu.
 
Koukussa kortteihin Joulukorttimaratooni 1: Enkeli
  
En ole enkeli-ihminen. Ostin kuitenkin eilen Suomalaisesta kirjakaupasta noita Graphic 45:n Christmas past-papereita ja siellä oli pari enkelikuvaa, tageja sekä lumihiutalepohja. Ajattelin sitten heti hyödyntää ne ja tehdä tämänvuotiseen maratooniin vielä yhden kortin (siihen ekaan haasteeseen, jonka meinasin jättää kokonaan väliin). Kirja sivua on revitty, kierretty, kulutettu hiekkapaperilla, sotkettu kultamaalilla ja Versa Magic Sahara Sand-sävyisellä chalk inkillä. Lisäksi  käytetty kullanvärisiä metallinappeja, metallisydän, glittermaalattu puuornamettikuvio ja kullanväristä sizoflooria.
   
  
Koukussa kortteihin Joulukorttimaratooni 6: Luonnos
   
Korttini on punavihreä, Vintage-kuvalla.
   
Koukussa kortteihin Joulukorttimaratooni - Salamahaaste #1: Luonnos
   

Sininen pohja, vaaleanpunaiset napit, joulutervehdys, punaisia lumiiutaleita ja nallukka, joka on väritelty kimalleliimalla, Stabilon ja Faber-Castellin sivellintusseilla.
    
Koukussa kortteihin Joulukorttimaratooni - Salamahaaste #2: Luonnos - Tonttuillen
     

Kissa-tonttu väritetty Stabilon sivelintusseilla ja kultamaalilla, lakissa kimalleliimaa. Kuva on kohotettu 3D-tarralla. Nurkissa ATC-vaihdossa tulleet stanssatut kiehkurat. Teksti lehtileikkeestä. Puolihelmiä ja punaista joulunauhaa. Kamera onnistui hienosti vääristämään kortin.
      
Koukussa kortteihin haaste #44: Luonnos

Kaunis luonnos ja DT-ryhmän mallikortit innoittivat minuakin tekemään jotain muuta kuin joulukortin. Tässä käytetty pastellisävyjä, tekstileimasinta ja Sarah Kay-rub on kuvaa. Nauha näkyy tosi huonosti kuvan ja rusetin takaa, se on norsunluunväristä organzaa.
 
Sarah Kay-haaste 13/2011: Sininen, liila ja vihreä 
   
Ensin ajattelin "hui, onpas vaikeat värit yhdistää", mutta sitten teinkin ATC-kortin - ja tässä ne värit asettuivatkin ihan nätisti! Pohjana liila paperi, vihreää löytyy Sarah Kay-kuvan kehyksestä, nauhasta ja kukasta, sinistä kukista ja kuvasta. Skanneri vääristi oudosti tuota murkkaa jossa kukat.
  
        
Villakeijun kortteiluhaaste 48: Luonnos - Isänpäivä/Kortti miehelle

   
Käänsin luonnoksen ylösalaisin. Kuva kalastavasta sammakosta on värityskirjasta, teksti Vintage-tyylisestä Stamps, labels and posters-kuvalehtiöstä, pallo- ja raitapaperit tuli tänään Askartelukirppiksen ostoksena, napit nappilaatikosta. Sammakon värittelin Stabilon ja Faber-Castellin sivellintusseilla, kiveen tuli hassu efekti, paperissa oli ilmeisesti liimaa tuossa, mutta näyttää vaan luonnollisemmalta. Aika raikkaat värit tässä, jotenkin sopivat tosi hyvin yhteen - vaikka itse sanonkin!
   
  
Tällä kertaa haasteessa annettiin vihjesanaksi kolme, jota jokainen voi tulkita niin kuin tahtoo. Tässä minun versioni. Värit vähän muuttuivat alkuperäisestä skannattuani kortin. Joulupallot ovat valmiita pahvikuvia, samasta setistä kuin tekstikin. Mustalla permanent-tussilla vedetyt viivat ja Clean and simple-tyylinen kortti on valmis.

 
Pajan Art #100-haasteessa on tällä kertaa vain ATC-korteille avoin osallistuminen ja vapaa valintainen aihe jostakin aiemmin ilmestyneestä aiheesta. Olipas vaikeasti selitetty! :D

Valitsin korttiini haasteen #58, jossa ohjeistus aikoinaan kuului: "maksullisia" materiaaleja saa olla korkeintaan korttipohja. Haasteen aihe on siis MAINOSPOSTIMATERIAALIT ja muuten tyyli ja tekotapa ovat vapaat.

Tässä siis haastekorttini, tehty mm. Yves Rocherin mainoksesta:

8 kommenttia:

  1. Kiitos Marjo!

    Oli vaan vaikea kuvattava kun tuo kiiltopaperi hehkui niin voimakkaasti, tätä piti koneella kuvankäsittelyohjelman kanssa suoristaa.

    VastaaPoista
  2. Mahtiskortteja! Tuo joulukortti on supertyylikäs!

    Kiitos haasteeseen osallistuimisesta! Laura

    VastaaPoista
  3. Kiva sinun tyylisesi atc-kortti.
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen ja onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  4. Kauniita kortteja olet tehtnyt, kiitos kun tulit mukaan Sarah Kay -haasteeseenkin.

    VastaaPoista
  5. Täällä onkin ahkeroitu. Kauniita ja kivan erilaisia kortteja.

    VastaaPoista