sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Haaste 2 - Inspiroidu elokuvasta

Ehdin vielä nipin napin Lauran korttihaasteeseen. Ideana siis käyttää jotakin elokuvaa lähtökohtana, vaikka omaa suosikkiaan. Oli kyllä koko viikon ajan mielen päällä kymmeniä ideoita mm. seuraavista leffoista:
  
 • Pirates of the Caribbean
 • The Matrix
 • Lumiukko (tämä olikin hyvin suosittu)
 • Legend of the Guardians
 • Pikku naisia
    
Mutta lopulta idea syntyi kun löysin erään kuvan mainoslehdestä, jossa DNA-Welho pyrki olemaan Gandalf Taru Sormusten herrasta-kirjojen pohjalta tehdyissä elokuvissa. Se on kyllä yksi parhaista leffasovituksista joita kirjoista on tehty.
   
Tässäpä kollaasimuotoinen työni, joka on kooltaan hyvin erikoinen: 17,5cm x 8,2cm (melkein tulpakorkuisen ATC:n mitat). Kuva, tausta ja teksti lehtileikkeitä, kaikki eri lähteistä. Lisukkeena pieni pala tuota jännää paperia, nimeä en muista, mutta mulperipaperia se ei kuitenkaan ole.
   

5 kommenttia:

 1. Mielenkiitoinen ja persoonallinen työ!

  Suuret kiitokset, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 2. Kiitos Laura! Tosi mielenkiintoinen haaste, joka laittoi inspiraation liikkeelle! Flunssa vaan verottaa voimia niin ei hoksannut aikaisemmin korttia lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan.

  VastaaPoista
 3. Nämä tekemäsi kollaasit(ja ATC:t) ovat mainiota jo siitäkin syystä, että herättävät fiiliksiä. Nytkin nään ko. kuvassa loitsun talven tulosta, vaikka tuskin sitä reaktiota hait:) Kukin kai katsoo kuvaa omalta kantiltaan ja se jos mikä on mielestäni mainio juttu.
  Kiehtova työ!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maija! Tosiaan, voisihan tässä olla talven velho, pakkasta ja jäätä synnyttämässä, kiva kun jaoit mielikuvasi täällä - tuollaista palautetta on mukavaa lukea :) Minusta tuolla tasutalla näkyy hennosti saaren ääriviiva (tuo ruskea osa) ja velho matkaa meren yllä, loihtimansa pilven päällä.

  Kiitos Riitta Sinikka!

  VastaaPoista